Wpis z mikrobloga

@Dax13: @Krolowa_MLWP: tak z ciekawości, po doładowaniu 100zł te 10zł dostajesz normalnie na konto, czy to na polączenia do orange czy jak? duzo znajomych ma z play i rodzice mogą teraz za friko dzwonic takze to spowodowało chęć przejścia. Nie ma teraz problemu z "oddwoń do mnie" co mnie niesamowicie wkurzało., za 24 mam to samo co Ty po kombinacjach za 22,5zł plus więcej, bo nie masz mmsów
  • Odpowiedz
@PytaPrzeznaczenia: to samo? obudź się człowieku. Rozumiesz ze nie masz tam połączeń na stacjoanrne? Nie zadzwonisz nawet zarejestrować się do lekarza jeżeli nie masz nic na koncie pomimo ze masz nielimitowane rozmowy. MMSy? kto tego używa w dobie messengerów whatsapp'ów itd.? 2GB w porównaniu do 17GB? I ty mówisz ze to jest to samo? wtf?!
110zł wpada na konto główne i robisz z tym co chcesz.
Skoro 1GB Ci starcza
  • Odpowiedz
@Dax13: a często chodzisz do lekarza? nie pamiętam kiedy ostatnio dzwoniłem na stacjonarny, chyba jak rezerwowałem hotel jakiś czas temu a w restauracjach do których chodzę sa komórki podane. Nie każdy ma włączony net non stop, nie kazdy ma messengera i pakiet gb - np. moja dziewczyna nie ma i nie będę jej zmuszał. Ma numer na firme od ojca gdzie nie ma internetu bo jej nie potrzebny. Dziewczyna z
  • Odpowiedz
@Krolowa_MLWP: loszka akurat ma w plusie (mega zacofanie imo) więc coś za coś a chyba nie będę przekonywał jej starszego, zeby przenosił numery w firmie do playa, czyli jakieś ponad 20 albo więcej numerow. Przez dziewuszkę drozej mnie wychodzi i bardziej mnie interesuje do wszystkich no limit, no ale co zrobić. Wczesniej mialem smart + kupowanie doładowań na allegro i 10zł za no limit smsy, gb za doladowania i 3zł
  • Odpowiedz