Wpis z mikrobloga

Wczoraj spróbowałem przymierzyć rurki dla beki w cropp. Skisłem mocno w przymierzalni bo nawet połowa nogi mi nie weszła . Ciekawe jak oni zakładają te spodnie Nie chce nawet mysleć co się dzieje z jajami xD dobrze,że ich nie wciskałem na siłe i zrezygnowałem już na jednej nogawce xD
#modameska
  • 81
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Usunelem_Konto: Grubi faceci myślą, że są puszyści, puszyści twierdzą, że są szczupli xD szczupli uważają się za chudych, a chudzi to jedyna grupa, która może nosić rurki. Jeśli nie mogłeś wcisnąć na siebie rurek, to znaczy że jesteś na nie za gruby, ot, cała tajemnica.
  • Odpowiedz
@kaarp: @ibis: A to dlatego, że ten krój nie jest odpowiedni dla waszych figur. Nieważne, czy nogi są umięśnione czy otłuszczone, rurki pasują tylko na nogi typu "skóra & kości", a rozmiar w pasie nie ma tu nic do rzeczy.
  • Odpowiedz
@Usunelem_Konto: kiedyś też przymierzyłem rurki (chyba w new yorkerze) i nie mogłem ich zdjąć: przez stopę mi nie przychodziły. To było jak byłem w podstawówce kiedy każdy miał przy sobie nożyczki, a na zakupy chodziło się z mamą. Więc moja mama wzięła i rozcięła nogawkę, i żyliśmy potem długo i szczęśliwie, ale były to tylko halucynacje z niedożywienia i zimna, wszyscy nie żyją.
  • Odpowiedz
1. Bądź tłusty jak świnia
2. Idź do swojego ulubionego sklepu z odzieżą dla puszystych
3. Po drodze jest cropp
4. Chodź mati bendzie beka XDDDDD
4.76 Znajdź najwęższe spodnie w sklepie
5. O LOL NO NIE WHODZOM MI NAWET ŁYTKI XDDD CO TE PEDAŁY W RURKAH
  • Odpowiedz