Aktywne Wpisy

maikeleleq +50
Wczoraj dostałem taką wiadomość od mamy, wuja od 4 miesięcy walczył z rakiem który rozprzestrzenił się momentalnie po organach… Nie wiem co jest grane ale ostatnio wokół mnie choruje tyle osób na raka że to jest niepojęte
- przyszły teść glejak
- sąsiad rak jelita
- znajomy ze wsi obok też trzustka
- dwóch ojców moich znajomych też zmarło na raka
Wszyscy w podobnym wieku czyli okolice 50/60 lat, efekt Czarnobyla czy
- przyszły teść glejak
- sąsiad rak jelita
- znajomy ze wsi obok też trzustka
- dwóch ojców moich znajomych też zmarło na raka
Wszyscy w podobnym wieku czyli okolice 50/60 lat, efekt Czarnobyla czy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Badmanek +154
#milliebobbybrown #logikarozowychpaskow #strangerthings
Nigdy nie zrozumiem, jak ona mogła doprowadzić się do momentu, że w wieku 21 lat wygląda na 41
Nigdy nie zrozumiem, jak ona mogła doprowadzić się do momentu, że w wieku 21 lat wygląda na 41
źródło: temp_file3989706549420523953
Pobierz

#silownia #mikrokoksy
a tak serio to czemu miałbym po trasach ~70km nie pić białka?
@recc: Ach, rozumiem już, rok 2016 a mikrokosy dalej nie śpią po nocach bo katabolizm zżera mięśnie...( ͡º ͜ʖ͡º)
Próbowałem już trochę różnych białek i jak na razie wygrywa u mnie Multipower Formula 80. Jest to mix różnych białek z przewagą długo-wchłanialnych. Dobrze syci, smakuje też. Nie jest aż
Http://fitwit.pl/ile-kalorii/23,680,jogurty-kefiry-maslanki/maslanka-05-tluszczu.html
źródło: comment_qdYbR243Ej45GyZ8t8uDB5yU61OMELyI.jpg
PobierzWiem, że lubisz maślankę i zgadzam się z tym.
Kefir, na prawdziwej kulturze kefirowej, też jest super, a nawet zwykle zsiadłe mleko, zaszczepione dzikimi kulturami.
Komentarz usunięty przez autora
Proces technologiczny musi być powtarzalny, by produkt miał takie same cechy przez długi czas, a "grzybek kefirowy" daje różne rezultaty w czasie.
Namawiam na kupno grzybka i robienie samemu "kefiru" ze słodkiej śmietanki.
Ja na ogół nie wydziwiam, jem kiszonki, ser żółty prawdziwy i