Aktywne Wpisy

Medokin99 +350
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz
eFieN +42
Wy tu spuszczacie się o alko w sejmie... a kolejne 100 baniec leci na ukrów ;) #takaprawda
źródło: image
Pobierz

Wchodzę rano do firmy, jedna z pracowniczek narzeka, że przy jej komputerze nie działa myszka i trzeba ogarnąć. Mówi, że się świeci, ale nie ma kursora.
Na komputerze jest Linux, a ja jakimś tam orłem z obsługi Linuxa nie jestem. Najpierw spróbowałem podłączyć myszkę pod inny port. Nie pomogło. Na ten moment w sumie skończyły mi się jakieś super pomysły jak to naprawić. Oprócz jednego. Został ten z popularnej pasty.
Zrestartowałem komputer.
Pomogło (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#humorinformatykow #coolstory
Pamiętaj jeszcze że jeśli coś z komputerem jest nie tak - przyczyna zwykle znajduje się między klawiaturą a oparciem fotela ツ
- Chłopcy myszka mi wariuje
Podejdź i zdejmij słuchawki z tuchpada
Laska xD
Ja: xD
Segregator wciskał Esc.
sudo modprobe -r psmouse
sudo modprobe psmouse
gksudo /etc/init.d/hotplug restart
Podejdź i zdejmij zeszyt ze spacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)