Aktywne Wpisy

d4wid +160
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Wydaje mi się, że często ludzie mają wyrobioną opinię na dany temat i po prostu ciężko ją zmienić. Niektórzy są szczególnie uparci, nawet jak to nie jest kwestia indywidualna, tylko coś, co da się udowodnić (np. płaskoziemcy).
Czy mieliście kiedyś tak, żeby ktoś tak na Was wpłynął, że zmieniliście dość drastycznie swoją opinie/zdanie na dany temat?
Ja tak połowicznie miałem z transami, gdy się dowiedziałem, że nie wystarczy popatrzeć albo zobaczyć czy ktoś ma
Czy mieliście kiedyś tak, żeby ktoś tak na Was wpłynął, że zmieniliście dość drastycznie swoją opinie/zdanie na dany temat?
Ja tak połowicznie miałem z transami, gdy się dowiedziałem, że nie wystarczy popatrzeć albo zobaczyć czy ktoś ma

Wchodzę rano do firmy, jedna z pracowniczek narzeka, że przy jej komputerze nie działa myszka i trzeba ogarnąć. Mówi, że się świeci, ale nie ma kursora.
Na komputerze jest Linux, a ja jakimś tam orłem z obsługi Linuxa nie jestem. Najpierw spróbowałem podłączyć myszkę pod inny port. Nie pomogło. Na ten moment w sumie skończyły mi się jakieś super pomysły jak to naprawić. Oprócz jednego. Został ten z popularnej pasty.
Zrestartowałem komputer.
Pomogło (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#humorinformatykow #coolstory
http://ultronbrowser.io/ ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Problem
In
Chair
Not
In
Computer
Komentarz usunięty przez autora