Aktywne Wpisy

Afrobiker +69
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

adamsowaanon +45
Ludzie młodzi chcą mieć wszystko na już bez lat odkładania, reinwestowania,
Ja prosty imigrant w UK na tirach w 5 lat (2020-2024) odłożyłem na połowę 3 pokojowego domu. Sam, nikt mi nic nie dopłacił z rodziny. £130.000
Mógłbym kupić po 1 roku oszczędzania i płacić 2 x większą ratę kredytu ale wolałem odkładać, reinwestowac na giełdzie,i wynajmować pokój w międzyczasie.
Samochód pierwszy kupiłem w wieku 29 lat, wcześniej do pracy jeździłem rowerem i 3
Ja prosty imigrant w UK na tirach w 5 lat (2020-2024) odłożyłem na połowę 3 pokojowego domu. Sam, nikt mi nic nie dopłacił z rodziny. £130.000
Mógłbym kupić po 1 roku oszczędzania i płacić 2 x większą ratę kredytu ale wolałem odkładać, reinwestowac na giełdzie,i wynajmować pokój w międzyczasie.
Samochód pierwszy kupiłem w wieku 29 lat, wcześniej do pracy jeździłem rowerem i 3

Psychologia ma swoje sposoby na trening tak definiowanej pewności siebie, ale bardziej interesują mnie sprawdzone przez Was strategie i życiowe protipy, osadzone w konkretnych kontekstach. Co najskuteczniej powoduje, że jesteście "non-needy" (nie potrzebujecie potwierdzenia z zewnątrz) i czujecie się dobrze we własnej skórze?
#pytanie #psychologia #protip #wygryw
źródło: comment_uDV9jEWod4aiMvflhFvrmvSYFGGxSTAb.jpg
PobierzPróbuj czerpać maksimum z życia. Traktuj ludzi jako przestrzeń, jako AI w jakiejś grze, w grze w której liczysz się tylko
Sprowadza się to do tego, że musisz b. dobrze znać samego siebie. Jeżeli poznasz
źródło: comment_3nS6JimAaU4U28PLXnVgPRrjeIRYF0Dh.jpg
Pobierz@europa: zalatuje pigułami. Nie ma dróg na skróty.
@BeCoolBitch: @Skalcik: @Forin:
@Skalcik:
@Forin:
Nie mogę już zedytować tamtego komentarza więc odpowiem w nowym. Zachęcam do przejrzenia tagu #psylocybina i pokrewnych. Jest prowadzonych wiele badań potwierdzających zbawienny wpływ odpowiednio przeprowadzonych sesji na leczenie przewlekłych i ciężkich stanów lękowych, depresyjnych, leczenie nałogów, pomaganie osobom terminalnie chorym w oswojeniu się ze śmiercią etc. Jest też kilka bardzo ciekawych wykładów na TED na ten temat. Demonizowanie tych leczniczych