Aktywne Wpisy

Shyvana +16
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

elo_kebab +8
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Psychologia ma swoje sposoby na trening tak definiowanej pewności siebie, ale bardziej interesują mnie sprawdzone przez Was strategie i życiowe protipy, osadzone w konkretnych kontekstach. Co najskuteczniej powoduje, że jesteście "non-needy" (nie potrzebujecie potwierdzenia z zewnątrz) i czujecie się dobrze we własnej skórze?
#pytanie #psychologia #protip #wygryw
źródło: comment_uDV9jEWod4aiMvflhFvrmvSYFGGxSTAb.jpg
PobierzPróbuj czerpać maksimum z życia. Traktuj ludzi jako przestrzeń, jako AI w jakiejś grze, w grze w której liczysz się tylko
Sprowadza się to do tego, że musisz b. dobrze znać samego siebie. Jeżeli poznasz
źródło: comment_3nS6JimAaU4U28PLXnVgPRrjeIRYF0Dh.jpg
Pobierz@europa: zalatuje pigułami. Nie ma dróg na skróty.
@BeCoolBitch: @Skalcik: @Forin:
@Skalcik:
@Forin:
Nie mogę już zedytować tamtego komentarza więc odpowiem w nowym. Zachęcam do przejrzenia tagu #psylocybina i pokrewnych. Jest prowadzonych wiele badań potwierdzających zbawienny wpływ odpowiednio przeprowadzonych sesji na leczenie przewlekłych i ciężkich stanów lękowych, depresyjnych, leczenie nałogów, pomaganie osobom terminalnie chorym w oswojeniu się ze śmiercią etc. Jest też kilka bardzo ciekawych wykładów na TED na ten temat. Demonizowanie tych leczniczych