Aktywne Wpisy
mefju1 +989
Drodzy wykopowicze.
W dniu 29.07.2024 w godzinach wieczornych (około 22) w moim mieście Sierpc (09-200) doszło do MORDERSTWA. Człowiek chory psychicznie (~39 lat) zadźgał mojego wujka zadając mu ponad 20 ran kłutych nożem. Sprawca był leczony psychiatrycznie, przebywał w ośrodku zapobiegania zachowaniom dyssocjalnym w Gostyninie. Ostatnio po wyjściu ze szpitala zaatakował nawet swojego ojca nożem, który mimo namowy komendanta o złożeniu pozwu o ubezwłasnowolnienie nie złożył od razu. Stanowił on zagrożenie dla
W dniu 29.07.2024 w godzinach wieczornych (około 22) w moim mieście Sierpc (09-200) doszło do MORDERSTWA. Człowiek chory psychicznie (~39 lat) zadźgał mojego wujka zadając mu ponad 20 ran kłutych nożem. Sprawca był leczony psychiatrycznie, przebywał w ośrodku zapobiegania zachowaniom dyssocjalnym w Gostyninie. Ostatnio po wyjściu ze szpitala zaatakował nawet swojego ojca nożem, który mimo namowy komendanta o złożeniu pozwu o ubezwłasnowolnienie nie złożył od razu. Stanowił on zagrożenie dla

placebo_ +265
całą inbę o rzekome transkobiety mogę podsumować jednym obrazkiem. dla niektórych krótkie włosy to już równa się chłop XDD #paryz2024
źródło: temp_file1587758179861509831
Pobierz

A w poniedziałki to i jeszcze o db super zahacze
źródło: comment_LvvFyXWiuHUHJnxgXC0ii3ceFYRKmYdl.gif
Pobierz5 bo pisze soft do maszyn - jak #!$%@? to moze komus glowe urwie ;-)
@michalfranc: teraz robisz coś innego czy w Polsce tak źle?
@ffff: No to spokojnie zazwyczaj dobre wdrożenie w projekt to ze 3 miesiące.
Raz zdarzylo
Komentarz usunięty przez autora
ale pojechales stereotypami lol, po prostu litania marzenie. Polecial z pracy bo byl na L4 a wrzucal zdjecia z baru jak sobie popija piwko. Tutaj na L4 idziesz bez zezwolenia lekarza i firma ci ufa. Stracilismy zaufanie tym ruchem i dodatkowo wyklucal sie ze nic sie nie stalo dosc nie fajnie no i nie bylo innej mozliwosci.
Ja nie chodze czesto na lunche, owszem moj team mi wypomina bo jako lead moglbym z nimi wiecej czasu spedzac ale ... nie bylby to powod do zwolenienia.
Kolektyw Angielski ( ten co polecial byl brytyjczykiem ). W teamie mam Portugalczyka, Kolumbijczyka, Polaka, Walijczyka + Ja, nie ma tutaj
Komentarz usunięty przez autora