Aktywne Wpisy
FuckYouTony +221
Tak pewnie też będzie wyglądał kontakt ludzi z inteligentną rasą w kosmosie.
Bonus w komentarzu, co działo się w necie tydzień po premierze "Czarnobyla".
Bonus w komentarzu, co działo się w necie tydzień po premierze "Czarnobyla".
LatajacyAntek +134
Czy naprawdę mężczyzna o białej karnacji musi wyginąć w Europie, a może nic się nie dzieje, a to zwykły zbieg okoliczności?
…zupełnie przypadkowo w polskim podręczniku upigmentowienie rozłożyło się podobnie na poszczególne płcie. Podkreślam, że to oczywiście zupełny przypadek. Kto myśli inaczej, ten foliarz, zwennik teorii spiskowych i ruska onuca!
#bruksela #polska #edukacja #dzieci #europa #ksiazki #polskiepato
…zupełnie przypadkowo w polskim podręczniku upigmentowienie rozłożyło się podobnie na poszczególne płcie. Podkreślam, że to oczywiście zupełny przypadek. Kto myśli inaczej, ten foliarz, zwennik teorii spiskowych i ruska onuca!
#bruksela #polska #edukacja #dzieci #europa #ksiazki #polskiepato
Przypomniał mi się ten kawał o niezależnej ukrainie, no cóż, laska była lekko zdziwiona moim podrywem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tinder #podrywajzwykopem #ukraina #rozowepaski #heheszki
( ͡° ʖ̯ ͡°)
http://www.pisownia.miniserwis.pl/pisownia-nie.html
Nie sa lojalne, i sadzac po twoich wczesniejszych wpisach, obycia jako takiego z kobietami tobie brak. Wiec wypowiadac tez sie nie powinienes. #!$%@? od tego co napisal z Lwowem (Slabe)
może twój różowy to właśnie xanthia? stanowilibyście wspaniałą parę xD
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: "ech #!$%@?, szkoda gadać, szkoda strzępić ryja". #pdk
1. Wchodzisz na portal randkowy - ale nie chcesz się z nikim umawiać
2. Chcesz być śmieszny - jesteś żałosny
3. Obwiniasz o mordy dziewczynę, która sama może być potomkiem pomordowanych
1) Tak, napisałem to wiele razy ale powtórzę bo widzę że czytanie tematu w którym się wypowiadasz przerasta twoje możliwości intelektualne - mam kogoś a tindera używam do heheszków, ewentualnie jak zdarzy się ciekawa osoba to do ZNAJOMOŚCI w realnym świecie.
2)Szczerze to mam w dupie jaki jestem dla Ciebie ( ͡° ͜ʖ ͡°) - ciesze się że jestem śmieszny dla 220 osób które dały plusika
nie rób z siebie durnia - napisałeś to, co napisałeś
gówno wiesz o tej historii, a prawdziwą zbrodnią na pamięci osób pomordowanych na Wołyniu jest to, że robisz sobie z tego jaja - wielka kotwica ci w plecy za takie heheszki
są ludzie na świecie, którzy naprawdę stracili tam rodzinę i