Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +465
Kto pamięta tą aferę. Wtedy Polska to była jedna patologia, gdyby nie to, że rok później wszystkie patusy wyjechały do Anglii to bylibyśmy dalej Ukrainą 2.0
#szkola #patologiazmiasta
#szkola #patologiazmiasta
źródło: temp_file9038402020416945621
Pobierz
YamatosDeath +212
Za duża ilość kobiet na medycynie to realny problem służby zdrowia nad którym trzeba się pochylić. Kobiety nie chcą iść na wymagające fizycznie specjalizacje, ani nie chcą brać na siebie odpowiedzialności. Przeciętna studentka medycyny chce być albo dermatologiem albo pediatrą albo lekarką medycyny estetycznej. W obliczu zapaści kadrowej służby zdrowia powinniśmy wprowadzić parytet na studiach 50% miejsc dla kobiet i 50% dla meżczyzn, a być może uruchomić również jakieś programy wsparcia dla
źródło: image
Pobierz

Przypomniał mi się ten kawał o niezależnej ukrainie, no cóż, laska była lekko zdziwiona moim podrywem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tinder #podrywajzwykopem #ukraina #rozowepaski #heheszki
źródło: comment_LiLjUhdLlLfPDyhg5s86zXTJwhpXsyQt.jpg
Pobierz( ͡° ʖ̯ ͡°)
http://www.pisownia.miniserwis.pl/pisownia-nie.html
Nie sa lojalne, i sadzac po twoich wczesniejszych wpisach, obycia jako takiego z kobietami tobie brak. Wiec wypowiadac tez sie nie powinienes. Asbtrachujac od tego co napisal z Lwowem (Slabe)
źródło: comment_yocmxWqeTVQQt1ifrjuognSAdO9QfwMB.jpg
Pobierzmoże twój różowy to właśnie xanthia? stanowilibyście wspaniałą parę xD
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: "ech k---a, szkoda gadać, szkoda strzępić ryja". #pdk
1. Wchodzisz na portal randkowy - ale nie chcesz się z nikim umawiać
2. Chcesz być śmieszny - jesteś żałosny
3. Obwiniasz o mordy dziewczynę, która sama może być potomkiem pomordowanych
1) Tak, napisałem to wiele razy ale powtórzę bo widzę że czytanie tematu w którym się wypowiadasz przerasta twoje możliwości intelektualne - mam kogoś a tindera używam do heheszków, ewentualnie jak zdarzy się ciekawa osoba to do ZNAJOMOŚCI w realnym świecie.
2)Szczerze to mam w dupie jaki jestem dla Ciebie ( ͡° ͜ʖ ͡°) - ciesze się że jestem śmieszny dla 220 osób które dały
nie rób z siebie durnia - napisałeś to, co