Aktywne Wpisy
Yaszu +141
dom_perignon +139
Czyli CPK uwalone. Zamiast tego ma być rozbudowa Okęcia, która jest nierealna ze względu na bariery przestrzenne.
Czyli audyty CPK to ściema, dotychczasowe analizy i wydane 3 mld zł na projekty i grunty w piach, za to wydamy 2,4 mld zł na Chopina, który i tak nie zwiększy przepustowości, bo nie ma slotów.
XD
#cpk #ekonomia #bekazlewactwa
Czyli audyty CPK to ściema, dotychczasowe analizy i wydane 3 mld zł na projekty i grunty w piach, za to wydamy 2,4 mld zł na Chopina, który i tak nie zwiększy przepustowości, bo nie ma slotów.
XD
#cpk #ekonomia #bekazlewactwa
Przypomniał mi się ten kawał o niezależnej ukrainie, no cóż, laska była lekko zdziwiona moim podrywem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tinder #podrywajzwykopem #ukraina #rozowepaski #heheszki
Komentarz usunięty przez autora
Popieraj sobie co chcesz, fakty są takie że ukraińcy w bestialski sposób mordowali polaków. Zachowali się jak zwierzęta, nacje wschodnie tak po prostu mają, miałem styczność z kilkoma ukraińcami i jedną ukrainką ( na randce - poznana na tinder), straszne z nich cwaniaki. Nic mi to nie przeszkadza że masz dziewczynę z ukrainy ale wolałbym żebyś mnie nie
1) fakt, że imigranci są wrażliwi na punkcie swojej narodowości jest powszechnie znany, a to, że na samym początku rozmowy wspominasz o tym, że naród rozmowczyni zabijał twoich przodków, a jego ziemia jest tak naprawdę polska, sprawi drugiej stronie przykrość jest do przewidzenia.
2) nie zrobi ci się przykro, bo dzieje się dokładnie to, czego oczekujesz wstawiając te screeny - dostajesz atencje.
Komentarz usunięty przez moderatora
http://www.wykop.pl/wpis/16510073/troche-rozczarowany-poziomem-tinderowania-sanremu-/
xD