Aktywne Wpisy

phaxi +65
Wyjazd na wakacje do Chorwacji autokarem wypełnionym po brzegi ludźmi.15h jazdy z Wrocławia do Splitu bo trzeba doliczyć przerwy na kanapki kawe i kupy dla wczasowiczuw.
To mój koszmar. To piekło. Obym nigdy tego nie przeżył.
To mój koszmar. To piekło. Obym nigdy tego nie przeżył.

Pitek12 +161
#nieruchomosci #wroclaw
Przedstawie wam ciekawy przypadek betonowej histerii. Inwestycja Apartamenty w parku szczytnickim przez Realco wybudowana w miejscu wyburzonego przez nich biurowca z PRL-u. 10 bloków mieszkalnych. Ze strony developera: 133 funkcjonalne mieszkania o zróżnicowanej powierzchni od 41 m2 do 126 m2. W ramach inwestycji powstało 10 budynków o niskiej zabudowie wyróżniających się nowoczesną architekturą. Jestem z osiedla więc docierały do mnie również wieści, że początkowo był plan
Przedstawie wam ciekawy przypadek betonowej histerii. Inwestycja Apartamenty w parku szczytnickim przez Realco wybudowana w miejscu wyburzonego przez nich biurowca z PRL-u. 10 bloków mieszkalnych. Ze strony developera: 133 funkcjonalne mieszkania o zróżnicowanej powierzchni od 41 m2 do 126 m2. W ramach inwestycji powstało 10 budynków o niskiej zabudowie wyróżniających się nowoczesną architekturą. Jestem z osiedla więc docierały do mnie również wieści, że początkowo był plan
źródło: temp_file3049788308106254054
Pobierz

Kupowali z kolegą 200 ml bazy, mieszali z wodą (lekko oszukane były te liquidy) i aromatem i sprzedawali w całej gimbazie i okolicznych rejonach za 15 zł za buteleczkę. Koszt produkcji wahał się od 6-8 zł, dlatego zarabiali ponad 150 zł miesięcznie na całym procederze.
Niestety rodzice oraz firma która zaczęła sprzedawać w okolicy równie tanie liquidy wygryzła ich z rynku. Jednak wiem, że Młody w życiu daleko zajdzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#biznes #gimbaza #truestory #januszebiznesu
a weź bo się zakiszę na śmierć xD
@Celinka95: ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nawet gdybym chciał robić 24 mg wyszłoby mi góra 5 zł i to bez dodawania wody.
@Celinka95: Dużo coś. Powinno być koło 2-4zł, a ze mieszali z woda to jeszcze taniej.
@sunsu-sun: Każdy sprzedawca pobiera jakąś prowizję prawda ? Chwyt marketingowy, zamiast zyczyć sobie dużo więcej sprzedawali sort gorszy jakościowo. Tak to już jest w biznesie, to TY nie wiesz ?