Aktywne Wpisy

the_good_guy +1016
Ostatnio miałem okazję rozmawiać z miłośnikami hałaśliwych motorów. No i mój szacunek do nich spadł poniżej 0 (wcześniej wynosił 0). Dowiedziałem się, że jeżdżą w stoperach do uszu, a kaski dobierają m.in. z uwzględnieniem tego, jak dobrze kask tłumi dźwięki. Czyli, rozumiecie, jeździ taki cymbał po mieście maszyną produkującą hałas o natężeniu ostrzału artyleryjskiego, bo to taki wspaniały dźwięk. Jednak sam się od tego dźwięku izoluje, za to skazuje na ten uciążliwy

smuteczek2000s +31
Oto książka. 9 miesięcy pracy. #ksiazki
źródło: temp_file7848894321006348914
Pobierz

Tibia Trailer
#tibia #tibiazwykopem
@Mazakv2:
@december12:
Ludzie zaczeli o tym pisac tez pod tym trailerem - o stimie. Cipsoft cos robi? Kto wyszedl z inicjatywa i jakie sa plusy tibii na stimie?
Na ten temat jedno co mogę powiedzieć to że czytałem nie raz na Tibiopedii i jeszcze kilku forach że ludzie spotkali się z tym że przy logowaniu co
Ja sie ciesze bo bede mogl kupic pacca za hajs na stimie ;)
Chyba ze ni bedzie sie dalo co uznam za glupote... no i mam nadzieje ze przez to nie podrozeja uslugi premium
A flash obciąża o wiele więcej niż normalny klient a zresztą ktoś z dobrym PC tego nie poczuje no a jak ja próbowałem no to ciężko trochę :D