Wpis z mikrobloga

@kozaqwawa: Jakoś ludzi określam po tym, jak sami siebie określają. a wY daliście dość świadczeń o swoim s----------u ( ͡° ͜ʖ ͡°) porównujecie wARSZAWĘ do NY czy innych stolic. Tamte to są stolice, wY stolce.

Wiesz że pisząc kompleks prowincji, porównujesz że Warszawa to Polska, a wszystko dookoła to prowincja. Właśnie za takie coś, wAS nie cierpię, gronckociągi.
  • Odpowiedz
@Qontrol: przeciez to ty jako jedyny tu porównujesz Warszawe do NY... z resztą NY to tylko stolica stanu nie panstwa więc nie ma co porownywać chyba ze z innym miastem wojewódzkim ( ͡° ͜ʖ ͡°) jedyne swiadectwo s----------a w komentarzach dajesz tu ty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kozaqwawa: Ja porównuję? Tylko w tym wpisie (zachowujesz się jak zielonka). We wszystkich innych wpisach, wY porównujecie się nawzajem. Przeczytałem taki nie raz, nie dwa. Dla tego to wY porównujecie się do NY nie ja wAS do Nich.

A to że nie zdajecie sobie sprawy że NY nie jest stolicą, przecież to nic nowego.
  • Odpowiedz
@LurkerEmigrant: A wiesz jak to z mojej strony wygląda?

Lata obnażania się skąd to ja nie jestem. Wszystko poza wawą to prowincja. Górnictwo to zakała Polski bo nasza była premier merkel tak mówi. A jaka prawda? Parkują na czym się da, mają w----------e na co się do bo oni pochodzą z warszawy, a kto nie jest rodowity z dziada pra dziada, to nie jest czystej krwi, mugol, SŁOIK.
  • Odpowiedz