Wpis z mikrobloga

@Qontrol: uwielbiam gdy wykopki tak się gotują z powodu Warszawy nie wiedząc jednocześnie jak bardzo tubylcy mają to w dupie. xD To takie "hurr durr, patrz jak tobą gardzę! Jestem lepszy, więc masz się przejmować moją pogardą!". xD
  • Odpowiedz
@rss: Gardzę WARSZAWIAKAMI właśnie dla tego, bo wydaje im się że są #nadludzie a tak naprawdę srają jak wszyscy. Choć nie każdy się przyznaje, bo hurr durr.

Warszawa, to najżałośniejsza dziura w Polsce.
  • Odpowiedz
@WarszawskiPierozek: Klasyka. Nie, wydaje im się że są #nadludzie bo są stolicą. To nie NY, choć 90% mieszkańców uważa się za takich. J----a stolica świata, szkoda że tylko w psychice tych podludzi. Ale niech tak myślą, niech Wam się wydaje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@WarszawskiPierozek: Twój nick, bardzo wiele wyjaśnia.

Patrzcie, skąd ja to nie jestem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ze stolicy. Z gówna nie stolicy. 90% miast w Polsce wygląda lepiej a 99% miast w Polsce zachowuje się lepiej. W tym 1% jest właśnie Wawa.
  • Odpowiedz
@focer: Nie użyłem zdania "nie to co Paryż, Londyn"

Użyłem zdania że wARSZAWIACY mają się za takich bo są stolicą.... stolicą... stolcem w środku Polski a nie Solicą.
  • Odpowiedz
@Qontrol: tak, nick z wawa jest sensem mojego istnienia, jedyna dobra rzeczą jaką mnie na tym łez padole spotkała to urodzenie w Stolicy, podkreślam: STOLICY Polski, Warszawie. Nic innego się nie liczy. Musisz mieć naprawdę smutne życie skoro "jakość" ludzi określasz po tym skąd są/gdzie mieszkają.... dorośnij, zobacz trochę świata bo narazie to twoje gorzkie żale i ból zada wpisują się idealnie w obraz zapyziałego małomiasteczkowego nieudacznika który wszystkich za
  • Odpowiedz