Aktywne Wpisy

aa-aa +685
Właśnie w radiu jakiś koleś opowiada że problemem jest to że w Polsce są ściągane ciągle używane samochody i jego rozwiązaniem jest to żeby Polacy przestali kupować używane samochody a zaczęli kupować po prostu samochody nowe z salonu facet jest po prostu genialny tak proste rozwiązanie a tyle ludzi na to nie może wpaść fajnie tu z rana naprawdę ekspertów różnych posłuchać w różnych dziedzinach

krucjan +25
Długo wyczekiwałem i kupiłem w końcu baldura na promce w sumie dopiero zacząłem ale muszę wam powiedzieć, że trochę ostudził się mój zapał. Po tym jak się nasłuchałem jak ta gra wręcz ratuje dzisiejszy gejming liczyłem na wsiaknięcie w nią jak bagno od pierwszych chwil, że nie będą widział kiedy pół dnia zleciało jak się zagram tym czasem jest na razie, cóż... średnio.
Poczynając od sterowania
Brakuje mi większego zooma.
Przyśpieszanie
Poczynając od sterowania
Brakuje mi większego zooma.
Przyśpieszanie

Ba, jest to najlepiej zagrany czarny charakter w SW, bo poprzeczka była cholernie nisko :D Vader się nie liczy bo miał maskę cały czas. Dooku nie miał okazji się wykazać.
Wszyscy gadają, że ten zły to ma być badass. Jakby tak w każdym filmie SW było to by było nudne. Każdy super potężny blabla.
Twarz też ma ciekawą. W ogóle to cała postać kojarzy się trochę z profesorem Snapem z HP.
#starwars
źródło: comment_g0jM1IKcNd3e2gcCkch792pVYcJ4ea9c.jpg
PobierzCo do dopracowania to ja sie doczepie realizacji, bo byla taka se, ale swiat i pomysly byly spojne.
@kalisiak: całe SW to także (a wręcz przede wszystkim) stara trylogia. Więc jak J.J. mógł zabić całe SW, skoro jego film bardzo mocno (momentami aż za mocno) nawiązuje i czerpie ze starej trylogii?
W późniejszych komentarzach pisałeś dopiero o nowej trylogii. Ja po prostu twierdzę, że skoro Epizod VII jest podobny do starej trylogii (co sam
Tak bawi mnie ze nazwales SF dramatem, bo pierwszy raz to widze. Lassie, wróć! juz predzej jest dramatem nizeli jakakolwiek czesc SW :D
@LowcaZMroku: i przez przypadek tyle plusów. Kto powiedział ze ma byc super mistrzem wszystkiego? Wlasnie to jest najfajniejsze i coś nowego. Przecież super mroczny sith w kazdej czesci to jest gowno. tylko przescigiwanie sie kto jest bardziej potezniejszy
@kalisiak: rey byłą czym się różni miecz świetlny od kija? Do tego Rey posiada moc. To nie jest Luke, który w ogóle