Wpis z mikrobloga

Czy tylko mi się postać Kylo Rena spodobała? :D
Ba, jest to najlepiej zagrany czarny charakter w SW, bo poprzeczka była cholernie nisko :D Vader się nie liczy bo miał maskę cały czas. Dooku nie miał okazji się wykazać.
Wszyscy gadają, że ten zły to ma być badass. Jakby tak w każdym filmie SW było to by było nudne. Każdy super potężny blabla.
Twarz też ma ciekawą. W ogóle to cała postać kojarzy się trochę z profesorem Snapem z HP.

#starwars
Koller - Czy tylko mi się postać Kylo Rena spodobała? :D
Ba, jest to najlepiej zagra...

źródło: comment_g0jM1IKcNd3e2gcCkch792pVYcJ4ea9c.jpg

Pobierz
  • 81
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jade:
A propo bólu, przed i w trakcie sceny walki sam sie uderzał w rane.
@Koller: Całościowo film dla mnie był 7/10, obejrzał bym go jeszcze raz tylko w domu, nie w kinie. Ciągle miałem wrażenie, że to kalka z innych części. Kylo Ren faktycznie spoko postać, jego zachowanie i emocje fajnie pokazane, aktor moim zdaniem trafiony. Moim zdaniem chyba miał jednak być pokazany troche jako p----ś, właśnie
  • Odpowiedz
@SamChilders: ja tak uważam i nie sadze, ze powinienem p--------c sie w czerep. Anakin Skywalker bedac mniej wiecej w wieku Kylo (Atak Klonów) był juz poteznym rycerzem Jedi. Walczyl wtedy jak rowny z rownym z Lordem Sith. Nawet nie wspominam co by zrobił z dziewczyna, ktora ma miecz swietlny po raz pierwszy z zyciu. To, ze Kylo był ranny? On sama moca powinien zarżnac dwojke tych dzieciakow. J J Abrams
  • Odpowiedz
J Abrams zabił powage zakonu Jedi, potegi Sithow, i w moim mniemaniu, zabił cale SW. Z dramatu SF

@kalisiak: w ksiazkach nie kazdy sith byl az tak potezny.sw to nie tylko film
  • Odpowiedz
@Koller: rozumiem to i swoja wiedze czerpie nie tylko z filmow. Ktos kto ma do czynienia z mieczem swietlnym po raz pierwszy w zyciu nie ma prawa miec jakichkolwiek szans z kims kto przebył wieloletni trening na lorda Sithów. Ale to i tak tylko jeden absurd z setek, ktore wystepuja w tym filmie. Potwarz dla prawdziwego fana SW
  • Odpowiedz
@Koller: Jest świetny. Do ludzi którzy narzekają na walkę:

Kylo nie ukończył szkolenia, zanim wraz ze pierwszym orderem innych adeptów, Ale nie było nigdy szkolony tyle co prawdziwy jedi. Stad nie wlada mieczem tam sprawnie
  • Odpowiedz
@Krisskow: przeciez w filmie byla mowa ze luke szkolil nowych mlodych jedi w tym wnuka ale to on sie zbuntowal i wyrznal resztę wiec powinien umiec.
Z drugiej strony nasza mloda bojowniczka zakladam rowniez odbyla trening jedi wiec umiala walczyc mieczem.
  • Odpowiedz
@GreenRanger: Oglądałeś film, czy tylko trailery? Ona godzinę przed walką dowiedziała się, że Jedi w ogóle byli prawdziwi. Nie rozumiem dlaczego niektórzy na siłę próbują tłumaczyć kompletną nieudolność scenarzystów. A sam Kylo Ren to zwykły emo i wygląda jak syn Snape'a z Harrego Pottera.
  • Odpowiedz
@DarkBolo: te słowa wymawiane przed maską Vadera są po prostu śmieszne. Wyglądało to tak, jakby światła strona stała się mocniejsza niż ciemna. W poprzednich częściach przejść na ciemną stronę było łatwo. W tej części jest odwrotnie. Moim zdaniem to jest bez sensu
  • Odpowiedz
@mertial: ogladalem. I miala przeblyski swojego szkolenia , jak ja zostawiali na planecie i czegos jeszcze. I przed ta godzina znim sie dowiedziala sie ze jedi istnieja umiala uzyc mocy na szturmowcu.
  • Odpowiedz
@kalisiak: ja to, ze dal sie zranic murzynowi i dziewczynie, ktorzy pierwszy raz mieli miecz swietlny w reku probuje sobie tlumaczyc w ten sposob: nie wiemy kim jest snoke i czy jest biegly w sztuce walki na miecze (jesli sam nie jest to nie mogl tez nauczyc swojego adepta). nie wiemy rowniez jak wygladal trening jedi prowadzony przez luke'a, moze nie kladl duzego nacisku na laserowa szermierke. co wiecej miecz
  • Odpowiedz
@Koller: byla mowa ze sie zbuntowal i wtedy zostali wszyscy zabici. Ovzywiscie tez mozna wziav pod uwage ze przeszedl na ciemna strone, sprzedal ich polozenie i sith zrobil reszte. Co nie zmienia faktu ze byl szkolony przez luka i sitha od dziecka.
  • Odpowiedz
@DarkBolo:

Poza tym, Snoke mówił, że muszą dokończyć jego szkolenie, więc te wszystkie gadki, że p---a z niego, bo go pokonała panna bez skilla, można sobie w tyłek wsadzić

Gościu był razem z innymi szkolony przez Luke'a, i to zapewne od lat. Jest wyszkolony w używaniu miecza bardzo dobrze, choćby dlatego że ma własny. Twierdzenie że pokonanie go nawet jeśli był ranny przez murzyna i panne jest głupotą
  • Odpowiedz
@Papercat: czesci I-III, gdzie było o polityce, Senacie, Separatystach i Federacji Kupieckiej to przy nowej czesci powazny film. A czesc III dla mnie to zdecydowanie dramat. VII czesc to przy tym film przygodowy dla widowni w wieku do 13 lat
  • Odpowiedz