Aktywne Wpisy

unicorn_ +23
Totalnie zgłupiałam.. mam NVDA kupione z celem przyszłorocznej wycieczki do NY, ale teraz tak spada, ze zaczęłam wątpić czy nie robię sobie krzywdy trzymając. Sprzedać ? Jestem w dół 33%
#gielda
#gielda
Jaadammm +349
W latach 2014-2024 zapłaciłem 36 850 zł za obowiązkowe ubezpieczenie OC mojego samochodu.
W tym samym okresie ubezpieczyciel wypłacił z mojego OC… 1 200 zł – na naprawę zarysowanego zderzaka komuś na parkingu.
Mimo to nie mogę zdecydować, że skoro praktycznie nie korzystam, to przestanę płacić. Nie mogę nawet przenieść tych pieniędzy na swoje konto i samodzielnie pokryć ewentualne szkody w przyszłości.
Gdyby
W tym samym okresie ubezpieczyciel wypłacił z mojego OC… 1 200 zł – na naprawę zarysowanego zderzaka komuś na parkingu.
Mimo to nie mogę zdecydować, że skoro praktycznie nie korzystam, to przestanę płacić. Nie mogę nawet przenieść tych pieniędzy na swoje konto i samodzielnie pokryć ewentualne szkody w przyszłości.
Gdyby

Ba, jest to najlepiej zagrany czarny charakter w SW, bo poprzeczka była cholernie nisko :D Vader się nie liczy bo miał maskę cały czas. Dooku nie miał okazji się wykazać.
Wszyscy gadają, że ten zły to ma być badass. Jakby tak w każdym filmie SW było to by było nudne. Każdy super potężny blabla.
Twarz też ma ciekawą. W ogóle to cała postać kojarzy się trochę z profesorem Snapem z HP.
#starwars
źródło: comment_g0jM1IKcNd3e2gcCkch792pVYcJ4ea9c.jpg
PobierzA propo bólu, przed i w trakcie sceny walki sam sie uderzał w rane.
@Koller: Całościowo film dla mnie był 7/10, obejrzał bym go jeszcze raz tylko w domu, nie w kinie. Ciągle miałem wrażenie, że to kalka z innych części. Kylo Ren faktycznie spoko postać, jego zachowanie i emocje fajnie pokazane, aktor moim zdaniem trafiony. Moim zdaniem chyba miał jednak być pokazany troche jako p----ś, właśnie
@kalisiak: w ksiazkach nie kazdy sith byl az tak potezny.sw to nie tylko film
Kylo nie ukończył szkolenia, zanim wraz ze pierwszym orderem innych adeptów, Ale nie było nigdy szkolony tyle co prawdziwy jedi. Stad nie wlada mieczem tam sprawnie
Z drugiej strony nasza mloda bojowniczka zakladam rowniez odbyla trening jedi wiec umiala walczyc mieczem.
@GreenRanger: mowili ze ich zabil?
Gościu był razem z innymi szkolony przez Luke'a, i to zapewne od lat. Jest wyszkolony w używaniu miecza bardzo dobrze, choćby dlatego że ma własny. Twierdzenie że pokonanie go nawet jeśli był ranny przez murzyna i panne jest głupotą