Wpis z mikrobloga

Czy tylko mi się postać Kylo Rena spodobała? :D
Ba, jest to najlepiej zagrany czarny charakter w SW, bo poprzeczka była cholernie nisko :D Vader się nie liczy bo miał maskę cały czas. Dooku nie miał okazji się wykazać.
Wszyscy gadają, że ten zły to ma być badass. Jakby tak w każdym filmie SW było to by było nudne. Każdy super potężny blabla.
Twarz też ma ciekawą. W ogóle to cała postać kojarzy się trochę z profesorem Snapem z HP.

#starwars
Koller - Czy tylko mi się postać Kylo Rena spodobała? :D
Ba, jest to najlepiej zagra...

źródło: comment_g0jM1IKcNd3e2gcCkch792pVYcJ4ea9c.jpg

Pobierz
  • 81
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kalisiak: tak, ale właśnie za to części I-III były krytykowane. Historia w świecie Gwiezdnych Wojen bez klimatu Gwiezdnych Wojen. A i sam dramat był pokazany w głupi sposób, wątek miłosny kompletnie niewiarygodny, dialogi tragiczne, a motywacje Anakina niezrozumiałe.
  • Odpowiedz
@Papercat: to jest Twoja opinia i masz do niej pełne prawo. Ja pokochalem czesci I-III wlasnie za to "powazne" podejscie. Atmosfera potegi Sithów, respekt, ktory budzili był dla mnie bardzo klimatyczny, nie wspominajac o walce Obi-wana i Qaui-Gona z Maulem, czy wyscigu z pierwszej czesci. Tam to było wszystko wyjasnione, dzialania bohatrów- umotywowane. Ale to oczywiscie tylko moje zdanie.
  • Odpowiedz
@Koller: racja, zgoda i ładnie powiedziane. Też bronię Kylo Rena wszędzie, gdzie mogę. Aż miałem ochotę podejść do tej gimbazy śmiejącej się z niego po seansie i wyjaśnić im całą kwestię.
  • Odpowiedz
@GreenRanger: SZKOLIŁ, Ale nie WYSZKOLIŁ. Anakin ukończył szkolenie zasadnicze potem byl padawanem i dalej się uczył. Kylo w trakcie samego szkolenia przerwał i razem z first order zniszczył akademię bo sam by nie był w stanie. I widać ze w mocy kylo jest dobry ale w szermierce średni
  • Odpowiedz
@Koller: Mam dysonans poznawczy, bo na twitterze piszą, że jest koło 30, czyli już powinien być poważnym mężczyzną, a nie gówniarzem. Na początku myślałam, że wspominają te wydarzenia i zniknięcie Luka w perspektywie 3-5 lat (a nie 10-15, jak wynika z analizy niektórych), a sam Kylo miałby ponad 20 lat- wtedy i image i charakter i wiek młodszego Solo byłby spójny.
Wadą nowej trylogi jest wg mnie to, że potraktowano
  • Odpowiedz
@Kampala: czytaj ze zrozumieniem, pisalem o dramacie w kontekscie czesci I-III, a Ty opisujesz czesci IV-VI, ktore nowa czesc faktycznie przypomina. Poza tym, o ktorych niedopracowanych elementach czesci I-III mowisz?
  • Odpowiedz