Aktywne Wpisy
wspaniała grupa, odmęty szaleństwa xD
#facebook #patologiazewsi #patologiazmiasta #divyzwykopem #bekazpodludzi
#facebook #patologiazewsi #patologiazmiasta #divyzwykopem #bekazpodludzi
Leher +558
Cześć, zgodnie z obietnicą zapraszam do aktualizacji statusu prac na inwestycji Tuwima Sky, grupy HREIT w Łodzi. Zdjęcie wykonałem już po godzinie 16, stąd brak robotników na budowie. W porównaniu do ostatniego miesiąca na budowie mamy spore postępy:
- postępuje korozja prętów zbrojeniowych,
- w płocie grodzącym plac budowy pojawiły się nowe wyłomy,
- pojawiły się też nowe grafitti na płocie.
Zastanawiam się co powiedzialiby na infolinii odnośnie terminu oddania, ceny i dostępności mieszkań.
- postępuje korozja prętów zbrojeniowych,
- w płocie grodzącym plac budowy pojawiły się nowe wyłomy,
- pojawiły się też nowe grafitti na płocie.
Zastanawiam się co powiedzialiby na infolinii odnośnie terminu oddania, ceny i dostępności mieszkań.
Ba, jest to najlepiej zagrany czarny charakter w SW, bo poprzeczka była cholernie nisko :D Vader się nie liczy bo miał maskę cały czas. Dooku nie miał okazji się wykazać.
Wszyscy gadają, że ten zły to ma być badass. Jakby tak w każdym filmie SW było to by było nudne. Każdy super potężny blabla.
Twarz też ma ciekawą. W ogóle to cała postać kojarzy się trochę z profesorem Snapem z HP.
#starwars
poza tym ciemna strona nie jest w nim jeszcze tak
@DarkBolo: ale ty wiedz że Sith karmi się swoimi emocjami, szczególnie bólem i nienawiścią. Z drugiej strony skoro jeszcze nie skończył treningu to karmienie może nie być tak efektywne.
Podpisuję się pod każdym twoim powyższym komentarzem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I przypomina mi młodego, wkurzonego Doktora Who x)
@DarkBolo: Mi się wydaje, że to jak on gra jest dla niego naturalne i dlatego dobrze mu to wychodzi. Kiedyś z różowym paskiem ogladalem serial girls gdzie on też gra i najlepiej wychodzą mu sceny, w których jest zdenerwowany :D
Demowi też się spodobał