Aktywne Wpisy
MacronT1000 +8
#pokazmorde
Chyba już nie znajdę nikogo z takim nochalem. It's too late ( ͡° ʖ̯ ͡°)
(edit) Ej chłopaki, ale to ja bym chciał znależć kogoś z takim nochalem
Chyba już nie znajdę nikogo z takim nochalem. It's too late ( ͡° ʖ̯ ͡°)
(edit) Ej chłopaki, ale to ja bym chciał znależć kogoś z takim nochalem
Mlodazs 0
Hejka, czy ktos z was kiedys bral MDMA? Bo bede miala okazje sprobowac, ale szczerze troche sie boje, bo nigdy wczesniej poza alko nic z uzywek nie stosowalam xD .
#mdma #narkotykizawszespoko #narkotyki
#mdma #narkotykizawszespoko #narkotyki
Mój szef kupił sobie na święta(podobno dla żony ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) urządzenie zwane wyciskarką do soków wolnoobrotową. Drogie coś aczkolwiek podobno świetne soki robi. Trochę poczytałem o takim cudzie i zapytałem szefa, czy zrobiłby mi na próbę taki sok do pracy.
Jako, że szefa mam bardzo w porządku gościa, to zgodził się na taki układ, że ja kupuję owoce i na drugi dzień przywozi mi zrobiony soczek.
Kupiłem ~2kg pomarańczy i pół kilograma mandarynek. Wyszło z tego ~1.5l soku. I wierzcie mi Mirki - gdy zrobiłem pierwszy łyk, to poczułem
A i patrzcie jaki ma piękny kolor! Jutro będzie sok o smaku mandarynkowo-kiwi.
#coolstory #oswiadczenie #truestory #pijzwykopem
@Saute: ale dlaczego to kosztuje 2000zł
500 jeszcze by zrozumiał
@Daiquiri: Nie wiem, ciężko określić, bo nie piłem nigdy blenderowanego soku.(poza truskawkami ze starego robota kuchennego, który w sumie je blenderował, to może do tego porównam).
Więc jak próbowałem parę razy rozrzedzić wodą takie truskawki, to jednak czuć było, że są "wodniste", rozcieńczone w jakiś sposób - tutaj tego nie ma, czuć w każdym łyku 100%
Kiedyś też w biedrze był sok za 5 zł wyciskany nie z koncentratu, wrażenia takie same jak opisałeś, jakby Jezus w gardle... nie ważne.
Ważne jest to, że pierwsze lepsze pomarańcze z polskiego sklepu mogą być gorsze od tych, których używają w/w producenci, także jest szansa, że te wspomniane tutaj soki będą
Racja, ale ja wyciskany z pomarańczy (nie
Mam już kuvingsa od prawie roku, kosztował sporo ale naprawdę się opłaca, zajebisty sprzęcik.
Zadawajcie pytania ( ͡° ͜ʖ ͡°)