Wpis z mikrobloga

Mirki co się o-----o to ja nie wiem, siedzę sobie spokojnie i przychodzi SMS od DHL: Doręczenie Twojej przesyłki DHL EXPRESS wysłanej przez: GLOBAL E-GROW CO., LTD jest planowane... i tak dalej, ja sobie mówię, przecież nic nie zamawiałem przez DHL, ciul czekam, dzisiaj dochodzi paczka z moimi danymi, z prawdziwym numerem telefon, który mam podany na gearbestcie i na ali, ale na jd miałem tylko z początku (początek października, a paczka wysłana w zeszłym tygodniu), ale na GB, na ALI nic ostatnio nie zamawiałem, ciul rozpakowuje a tam... Mi Band 1S!!!! Co tu się o------o to ja nie wiem, pytanie, ktoś miał podobnie, coś wie o co chodzi? Dlatego wołam większość, bo nie wiem o co chodzi i od kogo to jest...
#cebuladeals #xiaomi #aliexpress #gearbest #jd
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@blazer91: @szyx22: @Seeba: Ej, kurde przypomniało mi się, że była akcja na jednej ze stron, że można było wybrać 3 produkty i wysłać to do Świętego Mikołaja (chyba gearbest) i tak wybrałem jedną z rzeczy właśnie mi band 1S, ale kurde nie dostałem żadnej informacji, że wygrałem w tym, ani żadnego potwierdzenia...
  • Odpowiedz