Aktywne Wpisy

LukaszTV +402
AHA xd jak widać Polaczki wszystko obejdą xdd
Już widzę jak ktoś kupuję butelkę wody 3,001l
#polakicebulaki #kaucja #systemkaucyjny #heheszki #ustronianka #napoje #kaufland #gospodarka #ekologia
Już widzę jak ktoś kupuję butelkę wody 3,001l
#polakicebulaki #kaucja #systemkaucyjny #heheszki #ustronianka #napoje #kaufland #gospodarka #ekologia
źródło: image
Pobierz
CrokusYounghand +125
źródło: temp_file8496815789850387429
Pobierz

#neuropa
#4konserwy
źródło: comment_RXdGGYR1KwlqMav71Z7dfLnQnGxJolpJ.jpg
Pobierzźródło: comment_pq8sZlEMTU0KB7cKJeHmpK5cLHiY4ASS.jpg
Pobierz1. Napisałeś, że embrion to nie do końca człowiek.
2. Zapytałem czemu.
3. Odpowiedziałeś, że dlatego, że nie jest w pełni ukształtowany.
4. Podałem kontrprzykład dorosłego człowieka, który też nie jest w pełni ukształtowany.
5. Pytasz się, co to ma do rzeczy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@grazwydas: Uważam że to są ludzie i absolutnie nie wolno robić im krzywdy, a każdego kto spróbuje należy karać. Co innego, gdy tacy ludzie są jeszcze w postaci embrionu :-)
Wy, przeciwnicy aborcji, popełniacie całą masę błędów logicznych. Niestety cechujecie całą kwestię tak dużym ładunkiem emocjonalnym, że zazwyczaj szkoda
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1xWRnLoO392fBwdSlmzIeN16pAU2Js0K.jpg
PobierzA przeciwnicy, jak by Wam się nie daj boże dziecko z bardzo poważną wadą (na przykład będzie warzywem), to najlepiej by było, aby nie obciążać nas, obywateli kosztami związane z bezproduktywną wegetacją.
No wiesz, jak ktoś ma jakąś tam wadę, która by nie przeszkodziła w normalnym funkcjonowaniu, to dobra, niech żyją i niech mają się najlepiej.
@-PPP-: Co ma zdrowy rozsądek do tego? Kiedy dasz tą granicę? Trzeci miesiąc? Szósty? Czy dziewiąty? Kiedy płód staje się człowiekiem? I czemu ma być jakiekolwiek ograniczenie? Jeśli argumentujemy aborcję daniem możliwości wyboru kobiecie( gdzie według mnie wybrała już gdy szła dobrowolnie z kimś do łóżka) to czemu chcesz ten wybór ograniczać? Jakieś wyrzuty sumienia czy o co chodzi?