Aktywne Wpisy
jaszczurki +10
#zalesie #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #smutek
Pytanie do starszych Mirków i Mirabelek ( 30+). Czy naprawdę samotna matka jest skreślona i nie ma szans na rynku matrymonialnym?
Mam dobry zawód, dobrą pensję, myślę że z wyglądu jestem przecietna, kilka kg za dużo, ale to pewnie kwestia ogarnięcia się i paru dobrych miesięcy z fitnessem +przestanie zajadania stresu słodyczami, bo dieta podstawowa nigdy nie byla zła. No ale jest ta wielka "skaza" - samotna
Pytanie do starszych Mirków i Mirabelek ( 30+). Czy naprawdę samotna matka jest skreślona i nie ma szans na rynku matrymonialnym?
Mam dobry zawód, dobrą pensję, myślę że z wyglądu jestem przecietna, kilka kg za dużo, ale to pewnie kwestia ogarnięcia się i paru dobrych miesięcy z fitnessem +przestanie zajadania stresu słodyczami, bo dieta podstawowa nigdy nie byla zła. No ale jest ta wielka "skaza" - samotna
#999 #ratownictwo #logikarozowychpaskow #truestory
Tu z powodu takiej ranki wzywać karetkę… skąd się biorą tacy głupcy?
Jeśli jesteś powyżej 3/10 nikt by się z Ciebie nie śmiał, a zostałabyś dokładnie przebadana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@karmelkowa: Jeśli nie kłamała to trochę dyspozytor zawalił, bo z nogi krew potrafi się nieźle lać
@Korba112: dużo krwi było na miejscu? bo jak rozumiem zdjęcie zrobiliście jak rana przestała już krwawić.
Rajstopy były troszkę zakrwawione.
@Korba112: ok, nie zwalam winy na dyspozytora ale o czym oni rozmawiali? pytaliście jej co powiedziała przez telefon?
@WuDwaKa: hm no ja też kiedyś za gówniaka trochę odwaliłem, był taki 'domek' na drzewie, ale postanowiłem zrobić z niego twierdzę (co z tego, że po drugiej stronie drogi i na czyjejś działce xd), zrobiłem pułapki z wbijanych gwoździ (takich porządnych, ale nie za grubych, żeby dobrze się wrzynały) w deski. Ustawiłem pułapki i oczywiście wszedłem w jedną, gwóźdź przebił but i wbił się w stopę ( ͡