Aktywne Wpisy

Sleepypl +92
Jeśli dostanę 10 plusów to usuwam konto ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Kiedyś marzyłem o pracy 8-16 w biurze, teraz uważam, że to tragedia, najlepsze godziny dnia przelatują ci przez palce, tylko widzisz przez okno jak piękny jest dzień, 3 zmianowka to nie jest wcale takie złe jak masz odpowiednią robotę typu pielęgniarka lub coś innego gdzie jest spokój i można się kimnąć. Je$ac korpokolchozy, życie nie jest warte 5 tysięcy miesięcznie..
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza

Komentarz usunięty przez autora
Dosłownie prześpicie całe swoje życie żeby odłożyć pieniądze na emeryture czy na jakieś wydatki które mogą się kiedyś dzieś tam wydarzyć...a jak już nie będziecie mieli
Ale chyba nie o to chodzi - to ma być najszczęśliwszy dzień dla świeżo upieczonego małżeństwa, spędzony tak jak oni sobie życzą. Mi np mama powtarza żebym robił tak jak ja chcę i żebym kierował się tym co przyniesie mi szczęście to i ona będzie zadowolona :) i nie jest to podszyte złośliwością czy ironią.
Osobiście jestem już po ślubie i weselu na ok. 80 osób i za ok. 40k. PLN. Niczego nie żałuję - wręcz przeciwnie, była to najlepsza noc w moim dorosłym życiu. Trzeba pamiętać, że taką imprezę robi się dla całej