Wpis z mikrobloga

- objechac listonosza ze dostarczyl paczke po 22
- z fochem nie odebrac paczki i kazac listonoszowi awizowac d---o
- d---o do odbioru na jowiszu :(
- wykop nie daje atencji
- potraktowac wszystkich z gory, jak jakies zwierzeta, debili
- skasowac post

W ineteciu nic nie ginie

@Ilana

#heheszki #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow
r.....l - - objechac listonosza ze dostarczyl paczke po 22
- z fochem nie odebrac pa...

źródło: comment_eKwiUxFkTfiNo2xZMPDDp0d7DugbLnIM.jpg

Pobierz
  • 208
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@enron: Zdjąć to wiadomo, ale to tak jakbyś wyszedł w przebraniu króliczka.

@fervi: że tak powiem... ja uznaję zasadę "niech się wstydzi ten kto widzi" :) Jak ktoś zmusza mnie do wyjścia z domu w niekoszernych godzinach to musi być przygotowany na widok piżamy, dresu. Jak ktoś zagląda mi do domu przez okno w nocy to musi sobie radzić potem z traumą po ujrzeniu mojej rzyci. Jak mi
  • Odpowiedz
Wykopki jakby miały klapki na oczach. Hurr durr głupia ona głupia nie wyszła omujborze.png. Czemu nikt nie zastanowi się kto tego biednego chłopa zmusił, żeby zaiwaniał z paczką o takiej godzinie? Lepiej - co by było, jakbyście poszli wcześniej spać bo na następny dzień z samego rana do roboty? Wtedy wszystkie komentarze przeszłyby magiczną przemianę na 'hurr durr spać nie mozna jak oni mogom afera.tif'.
  • Odpowiedz
@roball: jak ja bym chciała zeby paczki mogły przychodzić w takich godzinach. A nie, wszystkie do 16. I muszę zamawiać do pracy a jak mam akurat spotkanie albo jestem u klienta to zawracać głowę kolegom zeby odbierali za mnie. Listonosz najpierw zbiera baty ze przychodzi jak wszyscy w pracy. Razy przyszedł po godzinach urzędowych to dostał opieprz. Biedny :(
  • Odpowiedz
Mniejsza o to czy ktoś jest s---------ą czy nie. Mnie by się najzwyczajniej nie kalkulowało "pogonić" listonosza, a później zapylać gdzieś na wpizdupole po paczkę.
  • Odpowiedz
CHCIAŁ BYM ZAZNACZYĆ, ŻE KONTO OD MIESIĄCA, WIĘC MOŻE TO BYĆ PO PROSTU KLASYCZNY TROLL. WIELU JUŻ BYŁO TAKICH CO ZAKŁADAŁO KONTO, CZEKAŁO MIESIĄC A POTEM ROBIŁO JAKĄŚ G---O BURZĘ.

CAPSLOCK CREW - LEPIEJ WIDOCZNI, WIDOCZNIE LEPSI! :)
  • Odpowiedz
Po 22 nie otwiera bo piżamka xD Pewnie jeszcze pod prysznic ubiera czepek, chodzi z przymrużonymi oczami jak paniusia i pije herbatkę o 17 po południu. Typ człowieka, który w restauracji wymaga pewnie obsługi jak księżnej Diany, a napiwku nie zostawi. Za to w sklepie robi łaskę, że musi czekać w kolejce jak normalny człowiek.

Nnie znoszę tego typu zmanierowanych ludzi. 22 minęła i c--j, nie otworzy. Bo nie.

Bo jest jebnięta.
  • Odpowiedz
a co to - jakiś dyshonor? Zawsze można zdjąć jak różowypasek wyrazi chęć... :)

@enron: a jak nie wyrazi chęci to nie wolno zdejmować, co? fajnie jest być pantoflem w piżamce?
  • Odpowiedz
a co to - jakiś dyshonor? Zawsze można zdjąć jak różowypasek wyrazi chęć... :)

@enron: a jak nie wyrazi chęci to nie wolno zdejmować, co? fajnie jest być pantoflem w piżamce?

@dasvolk: mam w dupie czy ktoś mnie uzna za pantofla czy nie. Jak chcę to śpię w piżamce taką jaką sobie wybiorę, jak nie chcę to śpię bez niej. Poza tym wytłumacz potem dzieciom czemu one mają
  • Odpowiedz
@roball:
Poczta pracuje za krótko - źle
Paczka do odbioru o godzinie gdzie każdy jest - też źle
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Żeby nie było wszystkie Paczki 24/48 odbieram nie wcześniej niż po 20. Jak mam możliwość to biorę odbiór w punkcie - mam po drugiej stronie ulicy, a jak przyjdą mrozy to będzie mi szkoda chłopa co biega w takich okolicznościach.
  • Odpowiedz
@Thanos: A może kazali ja dowieść bo "priortytet" albo rano mu było nie po trasie? Nie, zamiast odebrać paczkę jak człowiek trzeba zadzierać nosa i zachować się jak księżniczka z syndromem nie d-------a mózgowego. Bo HURR DURR 22 JA JUŻ ŚPIE!
  • Odpowiedz