Aktywne Wpisy

#kultura #sztuka #heheszki
Rozumiecie, że gość Krzysztof Zalewski, przyznaje w wywiadzie że nie ogląda źródeł, ani nie czyta artykułów, tylko czyta UWAGA: komentarze i na tej podstawie stwierdza że taki "Trump to pajac na pasku Putina"?
Boje się pomyśleć czy decyzję o głosowaniu też podejmuje na podstawie komentarzy na wykopie. Xd.
A poza tym to z chęcią by doprowadził do impiczmentu trampa... Idąc na marsz albo
Rozumiecie, że gość Krzysztof Zalewski, przyznaje w wywiadzie że nie ogląda źródeł, ani nie czyta artykułów, tylko czyta UWAGA: komentarze i na tej podstawie stwierdza że taki "Trump to pajac na pasku Putina"?
Boje się pomyśleć czy decyzję o głosowaniu też podejmuje na podstawie komentarzy na wykopie. Xd.
A poza tym to z chęcią by doprowadził do impiczmentu trampa... Idąc na marsz albo
źródło: temp_file1321933196326510133
Pobierz
Nacho_Libre +7
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

- z fochem nie odebrac paczki i kazac listonoszowi awizowac d---o
- d---o do odbioru na jowiszu :(
- wykop nie daje atencji
- potraktowac wszystkich z gory, jak jakies zwierzeta, debili
- skasowac post
W ineteciu nic nie ginie
@Ilana
#heheszki #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow
źródło: comment_eKwiUxFkTfiNo2xZMPDDp0d7DugbLnIM.jpg
PobierzWiększość wybrałaby tę pierwszą opcję
@PilariousD:
Czy ja gdzieś napisałem, że ta laska się dobrze zachowała? Nie przypominam sobie. Zachowała się jak d--a, jak już chłop był to trzeba było odebrać.
W-----a mnie tylko ten owczy pęd w komentarzach i każdy jest lepszy od drugiego i już każdy wyjdzie do listonosza o północy i go zaprosi i nawet żonę odda! Przesada z jednej w drugą stronę. Godziny doręczania powinny być inne, ale
A co do drugiej części Twojego komentarza nie mogę się zgodzić. To po prostu popadanie ze skrajności w skrajność.
@Ilana
gadaj z dupą to Cię osra... tak mawiają
Komentarz usunięty przez autora
Ty mój mistrzu sarkazmu.
Chłop pracuje po godzinach żeby tylko dostarczyć człowiekowi paczkę a taki dureń nie odbierze bo późno i w piżamce siedzi... top kek.
I jeszcze żadnego słowa dziękuję dla kuriera, że chciało mu się o tej porze dupę ruszyć pod dom.... ja p------e.
twój niebieski to niezła p---a, skoro bał się otworzyć drzwi o 22 listonoszowi
i te piżamki
xD