Wpis z mikrobloga

- objechac listonosza ze dostarczyl paczke po 22
- z fochem nie odebrac paczki i kazac listonoszowi awizowac d---o
- d---o do odbioru na jowiszu :(
- wykop nie daje atencji
- potraktowac wszystkich z gory, jak jakies zwierzeta, debili
- skasowac post

W ineteciu nic nie ginie

@Ilana

#heheszki #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow
r.....l - - objechac listonosza ze dostarczyl paczke po 22
- z fochem nie odebrac pa...

źródło: comment_eKwiUxFkTfiNo2xZMPDDp0d7DugbLnIM.jpg

Pobierz
  • 208
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Emes91: no ale na chłopski rozum - ktoś ci przynosi paczkę to zakładasz szlafrok, podpisujesz i nie ma problemu albo robisz problem i na drugi dzień masz jeszcze większy problem (paliwo, korki, strata czasu i w--------e).

Większość wybrałaby tę pierwszą opcję
  • Odpowiedz
@naciski: No i k---a co z tego? Ona nie otwiera, bo ma taki zwyczaj i już. Co to ma do rzeczy, co by zrobiła większość? I co, jest to dla Ciebie podstawa, by życzyć komuś pożaru w domu i wyzywać od podludzi, bo nie zrobiła czegoś, jak większość?
  • Odpowiedz
@K1jek:
@PilariousD:
Czy ja gdzieś napisałem, że ta laska się dobrze zachowała? Nie przypominam sobie. Zachowała się jak d--a, jak już chłop był to trzeba było odebrać.
W-----a mnie tylko ten owczy pęd w komentarzach i każdy jest lepszy od drugiego i już każdy wyjdzie do listonosza o północy i go zaprosi i nawet żonę odda! Przesada z jednej w drugą stronę. Godziny doręczania powinny być inne, ale
  • Odpowiedz
@Emes91: to niech się liczy z mniej przychylnymi opiniami jak wrzuca akcje z prywatnego życia w internety.

A co do drugiej części Twojego komentarza nie mogę się zgodzić. To po prostu popadanie ze skrajności w skrajność.

@Ilana

• Odpowiedz
@naciski: Tak, to był jej jedyny błąd, że wrzuciła tę historię na mirko, nie wiadomo po co. Ale to, co tu się o--------a, to po prostu intelektualna pustynia.
  • Odpowiedz
@Thanos: Oczywiście, że listonosz też człowiek. Ale czasami jak "góra" Ci powie stary jedziesz, to po prostu jedziesz. Nikt nie mówi o oddawaniu żony, tylko o normalnym ludzkim podejściu do człowieka który wiezie TWOJĄ nie swoją paczkę. I dlatego o 22 chce Ci ją dostarczyć, a ty go olewasz ciepłym moczem a potem płaczesz na mirko.
  • Odpowiedz
@roball: ee, ale to przecież ona większy problem sobie robi, bo zamiast odebrać paczkę w 2 minuty będzie musiała po nią lecieć na pocztę i mieć ją później niż chciała. Jeszcze miły pan zadzwonił... czego chcieć więcej?
gadaj z dupą to Cię osra... tak mawiają
  • Odpowiedz
@Emes91: Intelektualną pustynię to jedynie ona o-----a. A ty dalej b--ń białorycerzu, jak ktoś prezentuje mentalne bagno, to powinien być z nim równany.
  • Odpowiedz
@roball: To musi być prowokacja...

Chłop pracuje po godzinach żeby tylko dostarczyć człowiekowi paczkę a taki dureń nie odbierze bo późno i w piżamce siedzi... top kek.
I jeszcze żadnego słowa dziękuję dla kuriera, że chciało mu się o tej porze dupę ruszyć pod dom.... ja p------e.
  • Odpowiedz