Wpis z mikrobloga

- objechac listonosza ze dostarczyl paczke po 22
- z fochem nie odebrac paczki i kazac listonoszowi awizowac d---o
- d---o do odbioru na jowiszu :(
- wykop nie daje atencji
- potraktowac wszystkich z gory, jak jakies zwierzeta, debili
- skasowac post

W ineteciu nic nie ginie

@Ilana

#heheszki #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow
r.....l - - objechac listonosza ze dostarczyl paczke po 22
- z fochem nie odebrac pa...

źródło: comment_eKwiUxFkTfiNo2xZMPDDp0d7DugbLnIM.jpg

Pobierz
  • 208
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@roball: Gdzie jest nasza księżniczka @Ilana? Wiem, że dopiero 12:51 ale nie wiem czy jest to pora o której można ją wołać. Ma ktoś jakieś godziny w jakiś można prosić o kontakt? Już wiemy, że po 22 to za późno, zaraz może uda się ustalić resztę grafiku.
  • Odpowiedz
Ja p------ę. Afera i internetowy lincz jakiejś laski (włącznie z pośrednim życzeniem jej śmierci), bo ma swoje preferencje odnośnie otwierania drzwi o określonych godzinach. A jakby o tej godzinie spała i listonosz by do niej wydzwaniał, to by było w porządku? Nie każdy jest piwniczanym stulejarzem, który może pójść spać o 3 w nocy, bo nie ma pracy o 6 rano. Wydzwanianie na telefon, szczególnie po tym, jak już się wcześniej dzwoniło
  • Odpowiedz
@Emes91: powodem afery nie jest to, że ona ma określone godziny otwierania drzwi, bo każdy takie ma i np. jakby jehowi przyszli o 22 do mnie a ja bym siedział w piżamie to też bym nie otworzył

Chodzi o to, że zwyzywała faceta, który jej przyniósł paczkę a ta nie odebrała i ma ból d--y że dzisiaj musi jechać na drugi koniec miasta.

#instantkarma
  • Odpowiedz