Wpis z mikrobloga

@vin42: A co mnie to obchodzi? Mogę zakupy robić w sklepie i wtedy nic nie zarobi, bo nie będzie miał co rozwozić. Jest u mnie sklep w którym jak dopłacę 8€ to mi nawet o 5 rano przywiozą paczkę. Więc gdzie leży problem żeby umawiać sie na godzinę? Np dzis dostałem meila będąc w pracy, że kurier będzie miedzy 13 a 14 i co? Miałem sie zwolnić z pracy żeby
  • Odpowiedz
@sebek1987: coś Ci wyjaśnię. Kurier rozwozi paczki od 8-15 od 15-18 odbiera. A w nocy ten towar jeździ z miasta do miasta. Tak to działa. Od lat na całym świecie. I niestety twoje problemy ze jesteś w pracy czy na rybach czy w lesie tego nie zmienią. A jak Cię nie ma w domu to nie zamawiaj. Proste. Mam nadzieję że dotarło.
  • Odpowiedz
@vin42: To bardzo dziwne bo akurat tu gdzie mieszkam czyli w Belgii wiele razy miałem kuriera właśnie tak około 19. No ale ja to żyje w innym świecie. I nie wiem czy przeczytałeś co napisałem. Żeby ułatwić życie kurierowi musiałem podać numer paczki który jest na paczce, a paczka u niego w samochodzie wiec co mam zrobić żeby to załatwić? Jesteś widzę w temacie to może mi pomożesz. Nie mam
  • Odpowiedz
@sebek1987: Nadawca paczki jest zobowiązany dać Ci jej numer. Przecież go zna skoro sam paczkę nadawał. Jeden telefon do nadawcy w takim przypadku załatwia sprawę. Taki numer powinien Ci podać na wstępie przy pierwszym kontakcie.
  • Odpowiedz
@Ilana

Jakby mi paczke przywieżli po 22 a nawet o 23 to bym skakał z radosci i po rekach całował. Ty naprawde masz coś z łepetyną... Moglas ten pusty łeb i reke wystawic nie musialas cała wychodzic ... boze nie wierze...

Ale festiwal beki zacny. .
  • Odpowiedz
@vin42: Numer wysyłki? Jasne, że mi podali. Ja musiałem podać numer który znajduje się na kodzie kreskowym który dopiero DPD przykleiło na paczkę po odbiorze od nadawcy. Zdobyłem ten numer dopiero po wyjęciu awizo ze skrzynki. Gdyby byli inteligentni i naprawdę mieli taka ciężką pracę to bym dostał ten numer w meilu informującym o godzinie przybycia kuriera. I wcale by nie musiał wczoraj do mnie przyjeżdzać i dzis tez by
  • Odpowiedz