Wpis z mikrobloga

@zenon0800: ona nie jest jakoś super przerobiona, ale sporo zostało w niej pozmieniane ;] Jestem trzecim właścielem (drugim w Polsce), poprzedni kombinował już sporo. Ja ją ubrałem, wymieniłem bagażniki, etc. etc.

Ogólnie przy kupnie kierowałem się tym, by było zajebiście wygodnie :) I tak jest - jak znajomi wymiękali po paruset kilometrach - tak ja mogę jechać, i jechać, i jechać... Aczkolwiek nie jest to typowy kruzer, bo zasięg niewiele
  • Odpowiedz
@Wonziu: kurcze bardzo się cieszę że widzę ciebie na motocyklu. Również nagrywam na yt filmiki z jazdy motocyklem i szczerze chciałbym żebyś nagrywał takie materiały częściej. Przy takiej pogodzie jaką jest teraz to chyba moment obrotowy w tym motocyklu jest taki że bez uslizgu nie da się przejechać choćby kilometra? Jeździj bezpiecznie i tak jak zaznaczyłem wcześniej czekam na kolejne materiały związane z motoryzacja.
  • Odpowiedz
@zenon0800: jezu - "ojcze" to bug czatu :P Nie znoszę tego tekstu, ale tak to jak się uda spiknąć to mogę pokazać :P

@milPOLAND: ciężko mi powiedzieć - nie mam zbyt dużego porównania ;] Ale mi się wydaje dość wybaczający, uślizgi zdarzają mi się gdy totalnie tego chcę. Ja większość czasu przejeździłem za szczeniaka na wypierdach pokroju jawki i innych dziwnych wynalazkach - dopiero od półtora roku mam
  • Odpowiedz
@Wonziu: kiedy o motocykl było łatwiej niż o samochód stąd każdy miał styczność z jakimś badziewnym dwusuwem :D ale widzę że poważnie się za to wziąłeś, masz ciuchy itp. Mam nadzieję że nie jeździsz tylko w "orzeszku" .

Niestety twoi widzowie chyba się nie nadają na tak poważne "vlogi" czytając komentarze pod tym filmem trochę byłem zmieszany tymi odniesieniami do gier. Może to przez mój stosunek do motocykli i tego
  • Odpowiedz
@Wonziu: Od kilku lat zabieram się za zrobienie A. Jakoś zawsze czasu brakuje. Ostatnio kumpel kupił sobie Yamahe Midnight, piekna sprawa. No i jak patrzę na ten filmik to cholera, kusi kusi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz