Aktywne Wpisy

mimik739 +19

Wykopaliskasz +135
Imperium kontratakuje.
Skarżą się do Rzecznika Praw Obywatelskich, żeby pozwolił im popełniać wykroczenia.
#konfitura #audytobywatelski #prawo #samochodoza
Skarżą się do Rzecznika Praw Obywatelskich, żeby pozwolił im popełniać wykroczenia.
#konfitura #audytobywatelski #prawo #samochodoza
źródło: Imperium kontratakuje
Pobierz

Ogólnie przy kupnie kierowałem się tym, by było zajebiście wygodnie :) I tak jest - jak znajomi wymiękali po paruset kilometrach - tak ja mogę jechać, i jechać, i jechać... Aczkolwiek nie jest to typowy kruzer, bo zasięg niewiele
@milPOLAND: ciężko mi powiedzieć - nie mam zbyt dużego porównania ;] Ale mi się wydaje dość wybaczający, uślizgi zdarzają mi się gdy totalnie tego chcę. Ja większość czasu przejeździłem za szczeniaka na wypierdach pokroju jawki i innych dziwnych wynalazkach - dopiero od półtora roku mam
Niestety twoi widzowie chyba się nie nadają na tak poważne "vlogi" czytając komentarze pod tym filmem trochę byłem zmieszany tymi odniesieniami do gier. Może to przez mój stosunek do motocykli i tego
Jeszcze wrzucę link do mojego popisowego filmiku . A co mi tam, pochwalę się :)
@Wonziu: co to są za rękawice? Czy marzną w nich dłonie jak jeździsz nocą/wieczorem i czy wwiewa się zimny wiatr pod rękaw