Wpis z mikrobloga

@Wonziu: kurcze bardzo się cieszę że widzę ciebie na motocyklu. Również nagrywam na yt filmiki z jazdy motocyklem i szczerze chciałbym żebyś nagrywał takie materiały częściej. Przy takiej pogodzie jaką jest teraz to chyba moment obrotowy w tym motocyklu jest taki że bez uslizgu nie da się przejechać choćby kilometra? Jeździj bezpiecznie i tak jak zaznaczyłem wcześniej czekam na kolejne materiały związane z motoryzacja.
  • Odpowiedz
@Wonziu: kiedy o motocykl było łatwiej niż o samochód stąd każdy miał styczność z jakimś badziewnym dwusuwem :D ale widzę że poważnie się za to wziąłeś, masz ciuchy itp. Mam nadzieję że nie jeździsz tylko w "orzeszku" .

Niestety twoi widzowie chyba się nie nadają na tak poważne "vlogi" czytając komentarze pod tym filmem trochę byłem zmieszany tymi odniesieniami do gier. Może to przez mój stosunek do motocykli i tego
  • Odpowiedz
@Wonziu: Od kilku lat zabieram się za zrobienie A. Jakoś zawsze czasu brakuje. Ostatnio kumpel kupił sobie Yamahe Midnight, piekna sprawa. No i jak patrzę na ten filmik to cholera, kusi kusi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz