@zenon0800: ona nie jest jakoś super przerobiona, ale sporo zostało w niej pozmieniane ;] Jestem trzecim właścielem (drugim w Polsce), poprzedni kombinował już sporo. Ja ją ubrałem, wymieniłem bagażniki, etc. etc.
Ogólnie przy kupnie kierowałem się tym, by było zajebiście wygodnie :) I tak jest - jak znajomi wymiękali po paruset kilometrach - tak ja mogę jechać, i jechać, i jechać... Aczkolwiek nie jest to typowy kruzer, bo zasięg niewiele
@Wonziu: kurcze bardzo się cieszę że widzę ciebie na motocyklu. Również nagrywam na yt filmiki z jazdy motocyklem i szczerze chciałbym żebyś nagrywał takie materiały częściej. Przy takiej pogodzie jaką jest teraz to chyba moment obrotowy w tym motocyklu jest taki że bez uslizgu nie da się przejechać choćby kilometra? Jeździj bezpiecznie i tak jak zaznaczyłem wcześniej czekam na kolejne materiały związane z motoryzacja.
@zenon0800: jezu - "ojcze" to bug czatu :P Nie znoszę tego tekstu, ale tak to jak się uda spiknąć to mogę pokazać :P
@milPOLAND: ciężko mi powiedzieć - nie mam zbyt dużego porównania ;] Ale mi się wydaje dość wybaczający, uślizgi zdarzają mi się gdy totalnie tego chcę. Ja większość czasu przejeździłem za szczeniaka na wypierdach pokroju jawki i innych dziwnych wynalazkach - dopiero od półtora roku mam
@Wonziu: kiedy o motocykl było łatwiej niż o samochód stąd każdy miał styczność z jakimś badziewnym dwusuwem :D ale widzę że poważnie się za to wziąłeś, masz ciuchy itp. Mam nadzieję że nie jeździsz tylko w "orzeszku" .
Niestety twoi widzowie chyba się nie nadają na tak poważne "vlogi" czytając komentarze pod tym filmem trochę byłem zmieszany tymi odniesieniami do gier. Może to przez mój stosunek do motocykli i tego
@Wonziu: Od kilku lat zabieram się za zrobienie A. Jakoś zawsze czasu brakuje. Ostatnio kumpel kupił sobie Yamahe Midnight, piekna sprawa. No i jak patrzę na ten filmik to cholera, kusi kusi ( ͡°͜ʖ͡°)
Ogólnie przy kupnie kierowałem się tym, by było zajebiście wygodnie :) I tak jest - jak znajomi wymiękali po paruset kilometrach - tak ja mogę jechać, i jechać, i jechać... Aczkolwiek nie jest to typowy kruzer, bo zasięg niewiele
@milPOLAND: ciężko mi powiedzieć - nie mam zbyt dużego porównania ;] Ale mi się wydaje dość wybaczający, uślizgi zdarzają mi się gdy totalnie tego chcę. Ja większość czasu przejeździłem za szczeniaka na wypierdach pokroju jawki i innych dziwnych wynalazkach - dopiero od półtora roku mam
Niestety twoi widzowie chyba się nie nadają na tak poważne "vlogi" czytając komentarze pod tym filmem trochę byłem zmieszany tymi odniesieniami do gier. Może to przez mój stosunek do motocykli i tego
Jeszcze wrzucę link do mojego popisowego filmiku . A co mi tam, pochwalę się :)
@Wonziu: co to są za rękawice? Czy marzną w nich dłonie jak jeździsz nocą/wieczorem i czy wwiewa się zimny wiatr pod rękaw