Aktywne Wpisy
#programista15k #programista25k #pracbaza #pracait #kryzysit #korposwiat #finanse #zarobki #pieniazki #inwestycje #gielda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
Jarek_P +625
Pół roku temu pisałem tutaj o tym, jak to kupiłem sobie przewody zasilające nie na aliexpress, tylko od polskiego dystrybutora, sprzedającego legalnie. W skrócie: kupiony przewód komputerowy mający według opisu wytrzymywać 16A miał w sobie dwa cieniutkie druciki z miedziowanego żelaza i brak przewodu ochronnego, jego używanie zaś było realnym jechaniem po bandzie w zakresie zagrożenia zarówno porażeniem, jak i pożarowego.
Obiecałem wtedy że nie odpuszczę, pociągnę sprawę dalej. I cóż... pociągnąłem.
Obiecałem wtedy że nie odpuszczę, pociągnę sprawę dalej. I cóż... pociągnąłem.
Wybraliście 10. miesiąc roku. Został nim numer 40 (21 głosów). Drugie miejsce przypadło numerowi 16 (14 głosów). Na najniższym miejscu podium uplasował się numer 12 (8 głosów).
Serwis random.org wytypował komentarz z numerem 69 ( ͡º ͜ʖ͡º). A więc kalendarz pojedzie do @Lelia - gratuluję!
Zapraszam do głosowania na listopad!
Grafikę w wyższej rozdzielczości znajdziecie tutaj.
I jak zawsze - głosujemy przez około dobę.
#beksinski #kalendarz #losowanie #rozdajo
ma taki listopadowy klimat ʕ•ᴥ•ʔ