Aktywne Wpisy

HoroLive +206
Sprawdzam sobie teraz te szlachetne paczki. Nóż mi się w kieszeni otwiera. Chlop 28 lat, baba 33 (oczywiscie baba nie robi, ok zajmuje się dziecmi), ale mieszka z nimi babka 58 lat (standardowo, boli rączka albo dupka i nie mogę iść pracować). Dochód prawie 11k udokumentowany, a pewnie z mopsu jeszcze tam jakieś dary dostają. I co ? Chcą Pralko suszarke! Lodówke min 195cm, zastawy obiadowe, garnki, vouchery, zabawki. Jakby tak policzyć,

TomcioPalushek +175
źródło: 1000000115
Pobierz

#agh #studia
@biczek: Możesz powiedzieć coś więcej? Stażysta ma jakieś spore braki w wiedzy itp. czy po prostu trafił Ci się jeden nieogarnięty człowiek, który akurat studiuje na FiiS? :P
Kurcze, naprawdę ciężki orzech do zgryzienia...
Nigdzie nie pisałem że na FiIS są wyrozumiali wykładowcy. Są bardzo kompetentni to fakt, ale wyrozumiałymi bym ich nie nazwał. Oni (jak wszędzie):
Chociaż w sumie ja miałem sporo fajnych wykładowców, więc na kadrę nie narzekam. Z EAIIB nikogo nie znam. Ja bym się tak nie przejmował tym
Możliwe że jeszcze się do Ciebie odezwę, tutaj, albo na PW. :) Dzięki wielkie za odpowiedź!
@Battis: to chyba musisz wybrać w ogólę inna uczelnię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po pierwsze syllabus trochę się zmienił od czasów moich początków na wydziale. Z jednej strony na lepsze, z drugiej jest teraz trochę trudniej, bo jest więcej programowania. Każdy wydział ma swoją specyfikę. U nas, część rzeczy jest związana z fizyką, np. na zajęciach z Matlaba uczysz się języka, ale piszesz skrypty, które rozwiązują jakieś problemy fizyczne (np. skrypt
Albo :"Nie mam nic do roboty, nudzę się"
- To poodkurzaj
xD