Aktywne Wpisy

Lewusx +748
24h do wyjścia.
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram
źródło: IMG_4876
Pobierz
Teuvo +102
podoba mi się na tym windows 11 że jak się zawiesi explorator plików i się go ubije przez task manager bo nic innego nie da rady zrobić to wtedy znika pasek zadań, menu start, pulpit i wszystko
lata mijają a windows wciąż to samo g---o
lata mijają a windows wciąż to samo g---o

TLDR:
Nie polecam można dostać raka czytając komentarze, wklejam co lepsze, czytacie na własną odpowiedzialność:
To jest normalnie największy rak motocykli, kupi taki kilkunastoletniego sporta, bo prawdziwe moto to tylko na gaźnikach, a wtrysk drogi i nagle drugi Rossi czy Marquez się znalazł, tylko oczywiście na drodze, bo na tor daleko i po co tyle płacić za parę kółek. Trochę rakotwórzych obrazków, parę zdjęć z motocyklem dla lansu i typowy facebookowy motocyklista.
Co do policji uważam, że dobrze zrobiła, a ucieczkę przed nimi powinno się piętnować, a nie pisać, że przecież mogli zabić i najlepiej widząc wariata na motocyklu machnąć mu lizakiem i pod żadnym pozorem nie gonić, bo to przecież prowokuje do niebezpiecznych zachowań. Motocyklista jest sam sobie winien, a plecak też powinien zastanowić się z kim wsiada na motocykl.
#motocykle #gorzkiezale
@baba_by_sie_jednak_przydala: gixer chyba nie stary, chodziło mi bardziej o najbardziej rakotwórczych motocyklistów, gdzie króluje właśnie stary sport jako pierwsza maszyna.
Gx
@baba_by_sie_jednak_przydala: tablica słabo widoczna (stelaż zdemontowany i tablica pod zadupkiem), a twarzy pewnie nie widać. Ciężka sprawa w sądzie.
Co do samej sprawy, nie mam pojęcia jak to wyglądało naprawdę. Motocyklista z----ł i policja z-----a. Pasażer nie mógł nic zrobić w zasadzie.
źródło: comment_bCGdzgICLfiyGCUBaOVmRBQN9AxPnNMc.jpg
Pobierz@baba_by_sie_jednak_przydala: Przecież to kierowca motocykla zabił te osoby wjeżdżając w radiowóz. Miał mnóstwo czasu na wyhamowanie.