Aktywne Wpisy
Wrrronika +11
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +19
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
Przeklejone z twarzoksiążki, poczułem, że trzeba Wam to przekazać
Nowy dzień, nowe posty...(PRZEPRASZAM ZA SPAM) 3 dzień już walczę z firmą przewozową Trans-Glass i z Piotrem Zawilińskim, która ukradł moją paczkę o wartości 1200 zl. W paczce były buty marki adidas i nike, które w dobrej cenie zamówiłam dla siebie i koleżanek. Piotr- szef firmy Trans-Glass postanowił paczkę ukraść, szantażować mnie na kwotę 2 tys. zł za rzekomy przemyt zwyzywał, a na koniec poinformował, że zawartość paczki sprzedał. Dołączam screny smsów, na szczęście Piotr jest na tyle nierozgarnięty, że napisał mi to w sms-ach. PACZKA NIE ZOSTAŁA ZATRZYMANA PRZEZ CELNIKÓW. Otworzył ją na własną rękę i zwyczajnie ukradł!!
Strona kuriera:
https://www.facebook.com/TRANS.GLASS?fref=ts
#oszukujo #gorzkiezale #oswiadczenie
@Cesarz_Polski:
@Reinspired:
@NR00:
@Re-volt:
Drugie zdanie w poście mówi że przekazuje to z fb, to nie ja wysyłałem sobie te buty
Kiedyś jeden taki próbował mnie na 5k, za przeproszeniem, o--------ć. Po kilku miesiącach walki odzyskałem pieniądze.
https://www.youtube.com/watch?v=bYrjPZRPRCE
@Reinspired: złamała czy nie ale on nie ma prawa szantażować dziewczyny i jeszcze sobie 2000zł sobie naliczyć. Jeśli gość uważa, że dziewczyna łamie prawo to powinien zgłosić to na policję. Nienawidzę takich typów, patola, cwaniactwo i chamstwo.
Komentarz usunięty przez autora