Wpis z mikrobloga

@stacktrace: Hmm, bo podejrzewam że naparstek ludzi na całym świecie zajmujących się informatyką i elektroniką jest w stanie zbudować moduł radiowy działający w częstotliwości 2,4GHz i działający na tyle szybko, aby potrafił ogarnąć WiFi w standardzie N. Co więcej trzeba to jeszcze oprogramować, a to też wymaga duużych umiejętności i wieloletniego doświadczenia w dziedzinie radiotechniki. Taka odpowiedź Cię satysfakcjonuje?
@cibronka: Wiesz, to też wina tego, że wierciłem wiertłami które są już dość tępe i po prostu "rwało" mi krawędzie otworu, a czasem i urywało część pada, także i tak wg. mnie nie jest źle. Jakbym miał płytkę z fabryki to gwarantuje, że nie miałbyś do czego się przyczepić :) A cyny czasem dam za dużo, przyznaje, ale zwykle staram się ją rozprowadzać na padach od smd
Ciekaw jestem jakbyś zareagował jakbym Ci powiedzial, ze to robota 17latka? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Pawloo: Właśnie nie wiem czym się ludzie jarają, jak gdzieś w telewizji chwalą kogoś mówiąc "16 lat i już programuje i robi rzeczy niestworzone", a co ma do tego wiek? Ja w wieku 16 lat robiłem pluginy do serwera ogarniające ~600 graczy, nie będę się wdawał w szczegóły, ale zarabiałem na tym