Wpis z mikrobloga

@CiociaDobraRada: aww ()
Nie wspomniałem o slodkim, zwykłm słodkim pożegnaniu (nie od razu w śline czy coś xd) bym

wiedział, ze naprawdę mnie lubi i chce bym znowu ją odwierdzil

Nie no! Całośc, dzisiaj.. coś jak z jakiejś komedii romantycznej. Takiej randki to ja jeszcze w życiu nie miałem.
  • Odpowiedz
@razor535: trochę wywiad, trochę heheszki, trochę bez konkretnego tematu. Jakoś nie czułem się jakbym był na randce typowo z paskiem, tylko nie wiem.. ze znajomą/bliską mi osobą. Trudno to opisać :)

@mars83: Tarnów zajebiste miasto Panie! ()
  • Odpowiedz
  • 2
@uchatek: Wszystko fajnie i pięknie. Powodzenia i oby się nie okazało, że psychiczna jakaś czy coś (Fajna laska na tinder? It's a trap!).
Ale jedna rzecz tu nie pasuje:

"Jako rasowy #tfwnogf trzymam dystans. "
"(...) czego nie zaznałem będąc z ex różowym."
"10 msc #
  • Odpowiedz
@uchatek: Nie no, swoboda i brak presji - bardzo ważne i fajnie, że tak się czuliście. Powodzenia cumplu!
Można i na apkach pokroju Tinder spotkać ogarnięte osoby, pewnie że tak.

• Odpowiedz
A odległośc? Niby/aż 45 km

@uchatek: phi, ja z Sopotu, ona z Wrocławia, 2 lata jeżdżenia do siebie co dwa, trzy tygodnie - 490km ( ͡° ͜ʖ ͡°)
w październiku 3 rocznica ślubu ( )

• Odpowiedz
@uchatek: Idź do lekarza i się zbadaj. Jeśli po 5 godzinach snu i 13 aktywności, która w zasadzie była przyjemnością nie masz sił coś jest nie tak. Podobnie z podejściem, że nie miałbyś sił wracać autem po kilku godzinach spędzonych wspólnie z dziewczyną. Normalny, zdrowy facet ma w sobie zdecydowanie więcej energii.
  • Odpowiedz