Aktywne Wpisy
Erik3527 +605
#logikarozowychpaskow #p0lka #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
Zostań odrzucony bo nie masz szczęki jak giga chad z memów, nie masz 190cm wzrostow, nie zarabiasz 20k miesięcznie, nie chcesz sponsorować księżniczki, nie zabierasz księżniczki na cotygodniowy wypad do Grecji ale to ty masz płacić bykowe bo to twoja wina że nie masz dzieci, krowowe? Zapomnij, tutaj równouprawnienie już nie działa 🤡
Zostań odrzucony bo nie masz szczęki jak giga chad z memów, nie masz 190cm wzrostow, nie zarabiasz 20k miesięcznie, nie chcesz sponsorować księżniczki, nie zabierasz księżniczki na cotygodniowy wypad do Grecji ale to ty masz płacić bykowe bo to twoja wina że nie masz dzieci, krowowe? Zapomnij, tutaj równouprawnienie już nie działa 🤡
źródło: 1000007021
Pobierz
Verae +415
Ludzi powaliło z tymi #slub i #wesele. Organizują śluby za granicą (i nie, nie chodzi o pary mieszane, tylko dwoje Polaków mieszkających w Polsce xD), oczekują, że się przyleci, wykupi pobyt w hotelu i jeszcze da w łapę tj. w kopertę minimum kilkaset zł od osoby. A nawet jak ślub w Polsce, to też wymagania typu "panie proszone są o założenie różowych sukienek" bo panna młoda sobie

Tak jak obiecałem tak i piszę. Przepraszam na wstępie za błędy logiczne, lecz 5h snu + 13h na nogach naprawdę robi swoje.
Jak większość wie dziś spotkałem się w #tarnow z #rozowypasek poznany na tinderze. Ogólnie gadka kleiła nam się od początku, od pierwszych wiadomości. Po kilku dniach przejscie na rozmowy telefoniczne, rozmowy po kilka godzin (4-5h) ogólnie cud i miód. Szybka rozkminka i po 9 dniach znajomości czyli dzisiaj spotkanie.
Podchodziłem do tego sceptycznie, nie raz spotykałem sie z paskami z #badoo itp i była chujnia z masłem. Wstałem sobie dziś rano, szybki ogar, autobus i o 10:00 byłem u niej. Oczywiście jestem p------y i wysiadłem przy teatrze zamiast na dworcu, ale nawet lepiej bo jakoś "zabawa w szukanie" rozbawiła atmosfere.
No ale do rzeczy, no pierwsza gadka itp. Większośc ma średnia wrażenia jeśli chodzi o paski z tindera, ale ona jest naprawdę ok. Pochodziliśmy trochę po mieście, pogadaliśmy.. w sumie najlepsze jest to, że przegadalismy ponad 7h. Czy był temat czy nie było, rozmowa sama się kleiła.
Pewnie większość sobie pomyśli
Otóż ona jest pierwszym paskiem z ktrórym rozmawiało mi się naprawdę ok, nie trzeba nakręcać rozmowy, nic udawać, o---------ć szamba. Człowiek jest sobą, ona sobą, a się dogadujecie.
No i tak pochodziliśmy, oprowadziła mnie po #tarnow. Kilka godzin spędziliśmy na ruinach jakigegoś tam zamku i było zajebiscie.
Wieczorem trochę nas przymuliło, zmęczenie itp.. posiedzieliśmy przytuleni. Ogólnie rozkina co dalej. Wyszło, ze spotkamy się znowu w poniedziałek.
Pewnie większość powie
W sumie nie związki, to takie pół na pół, jakieś tulenie, ale nnic więcej. Obydwoje trzymamy dystans.
Powiem wam, że zajebiscie wspominam ten dzień mimo tego, że jestem u---------y niemiłosiernie. Jakby to nazwać "randka marzeń". Dużo rzeczy dziś z nią zrobiłem/odwiedziłem mieśc czego nie zaznałęm będąc z ex różowym.
Jednoczenie się nie nakrećam na jakieś związki nie związki bo sam nie wiem czy tego chce. 10 msc #tfwnogf trochę zmieniło podejście itp i można powiedzieć, ze w pewnym stopniu związek mnie przeraża.
A odległośc? Niby/aż 45 km, ale połączenie mamy takie, że mogę u niej siedzieć od rana do 18/19. Tak więc nie opłaca mi się jeżdzić autem bo raz, że autobusem taniej, a dwa.. nie miałbym siły po 7-8h spędzonych razem (aktywnie, jak dziś) wsiadać za kółko. Wolę j----y autobus.
Tak więc na tinderze serio idzie poznać wartościową osobę. Co będzie dalej? Czas pokaże :)
Po rozmowie z nią, "wybadaniu" terenu muszę stwierdizć, ze to jest jedna z tych ogarniętych osób.
A co robiłą na tinderze? Zwykła ciekawość.. bo sama mi mówiłą, żę wie do czego tak apka "służy" #pdk
Aa.. i jeszcze o--------y pizze, tak ja zapłaciłem bo w sumie moja inicjatywna, ale i tak zachowałą się ok bo chciała rozbić koszy na pół!
Zaraz zawołam prawilne mirasy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS
Może to przez jej charakter, ale będać z nią chwilami czułęm się jakbym ja znał jakiś czas. Komfort, swoboda i brak presji "atencji" czy jak to zwać. Miłe uczucie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PaleRuskieFajki
@kiszczak: w sensie że sukkub czy inny wampir energetyczny?
@Dasuf: ło Panie! Kto mając 2 czy tam 3 z przodu nie miał nigdy różowego to nie #tfwnogf, a raczej
#przegryw lub #s---------a. Myślałem, że ten tag to taki bardziej lajtowy. Dla tych