Aktywne Wpisy
CzuowiekPor +22
slawomirus +416
Skończyłem dzisiaj 34 lata. Jakby ktoś miał wolnego plusika i chciał się podzielić to będzie mi miło. (╯︵╰,)
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ja na bilecie nie cebulaczę mimo, że tanie dla mnie nie są to na te warunki drogie specjalnie też nie - 680 koron za miesięczny na pierwszą strefę (dla ludzi nie w temacie to jakieś 320 zł).
Zbliżam się do kontrolerów wyjmując jednocześnie bilet z portfela, wręczam po czym dostaję informacje, że mam się cofnąć do gościa z czytnikiem kart kredytowych, bo jest problem z moim biletem. Nie wiem o co chodzi, bo kupowałem przedłużenie o miesiąc 9 dni temu w sklepie.
Zastanawiam się czy #!$%@?ć i uciec im metrem czy zostać i czekać na karę (bodajże 1150 nok). Zanim podjąłem decyzje to podbija do mnie gość i skanuje mój bilet. Zaczynam się tłumaczyć, że jestem tutaj nowy i chcę mu pokazywać paragon zakupu biletu, ale on tego nie słucha tylko mówi "słuchaj... słuchaj"
Przestałem w końcu #!$%@?ć a on oddaję mi bilet i mówi:
"Musisz być bardziej uważny, pamiętaj następnym razem, że bilet po zakupie trzeba aktywować. Miłego dnia."
Chyba w Polsce by to trochę inaczej wyglądało ( ͡º ͜ʖ͡º) #profit bo przejeździłem nieświadomie 9 dni za darmo.
#platkiowsianewnorwegii #norwegia #truestory #kanary #zagranico
Trzeba wyjąć kartę i przyłożyć do czujnika. Jak przykładasz już aktywną to jest napisane na ekranie wtedy do kiedy jest aktywna.
pozdrawiam
@sorek: on chce wrocic i zalozyc firme w pl
jak przestanie i uwierzy w dobroc ludzi to jak wroci do polski to mu w pol roku polska zrobi z dupy jesien sredniowiecza