Wpis z mikrobloga

@manimalia: No tego wpisu co tam powyzywał wszystkich od p-----w. Takie tam bzdury napisał, że aż szkoda, żeby zniknęło :D Podobno jest dziany (dorobił się, żeby nie było), chociaż pracuje (u kogoś, bo to nie jego) w serwisie napraw sprzetu, ma 23 lata, ma samochó za kilkadziesiąt tysięcy pln, ma znajomych milionerów i takich inżynierów nieudaczników, co w mcdo pracują i uwaga, jest absolwentem filologii angielskiej. Patrz, a niby humaniści
  • Odpowiedz
I nie dla przedsiębiorców ale dla debili, nie znam żadnego przedsiębiorcy, który ma iphona.

@tusiatko: Ale chłop p------i. Z racji sportu jaki uprawiam, znam kilku ludzi z własnymi dużymi firmami i większość ma iphony :}

• Odpowiedz
@Migfirefox: A ja wolę swój telefon, który jest iphonem, ale co z tego, że koleżanka ma sgs3 , brat ma jakiegos sony ericsonna itd :D A niech sobie każdy ma co chce. Ale lubię popatrzeć, jak kogoś szlag trafia za nic :D I jeszcze pitoli głupoty i rzuca gównem jak małpy w zoo :)
  • Odpowiedz
@dreaper: http://www.wykop.pl/wpis/1312589/haha-dostalem-ostrzezenie-ciekawe-ktora-c--a-sie-p/

@Migfirefox: ja nie byłam przekonana co do ipadów pierw, a później ipadów mini (myślałam, że to za małe i w ogóle, że już lepiej telefon sobie kupić czy coś) , a się okazało, że pokochałam swojego ipada mini i gdyby nie to, że mogłam się za darmo zamienić z 3g na 3gs, to bym nawet nie płakała za telefonem. A teraz mam to mam, jest ok
  • Odpowiedz