Wpis z mikrobloga

@manimalia: No tego wpisu co tam powyzywał wszystkich od #!$%@?ów. Takie tam bzdury napisał, że aż szkoda, żeby zniknęło :D Podobno jest dziany (dorobił się, żeby nie było), chociaż pracuje (u kogoś, bo to nie jego) w serwisie napraw sprzetu, ma 23 lata, ma samochó za kilkadziesiąt tysięcy pln, ma znajomych milionerów i takich inżynierów nieudaczników, co w mcdo pracują i uwaga, jest absolwentem filologii angielskiej. Patrz, a niby humaniści tacy
I nie dla przedsiębiorców ale dla debili, nie znam żadnego przedsiębiorcy, który ma iphona.

@tusiatko: Ale chłop #!$%@?. Z racji sportu jaki uprawiam, znam kilku ludzi z własnymi dużymi firmami i większość ma iphony :}

@Migfirefox: A ja wolę swój telefon, który jest iphonem, ale co z tego, że koleżanka ma sgs3 , brat ma jakiegos sony ericsonna itd :D A niech sobie każdy ma co chce. Ale lubię popatrzeć, jak kogoś szlag trafia za nic :D I jeszcze pitoli głupoty i rzuca gównem jak małpy w zoo :)
@tusiatko:

Oświadczam komisyjnie Iphone to największe gówno jakie spotkało ludzkość.

Ja się nie zgadzam są gorsze rzeczy, ale chyba bana nie dostał za takie komentarze, bo jakby banowali za coś takiego poleciała by połowa mikro.
@dreaper: http://www.wykop.pl/wpis/1312589/haha-dostalem-ostrzezenie-ciekawe-ktora-#!$%@?-sie-p/

@Migfirefox: ja nie byłam przekonana co do ipadów pierw, a później ipadów mini (myślałam, że to za małe i w ogóle, że już lepiej telefon sobie kupić czy coś) , a się okazało, że pokochałam swojego ipada mini i gdyby nie to, że mogłam się za darmo zamienić z 3g na 3gs, to bym nawet nie płakała za telefonem. A teraz mam to mam, jest ok :P

Co