Wpis z mikrobloga

@PaleRuskieFajki:

"Raczej nie" to nie to samo co "nie". Dziewczyna zachowała się faktycznie jak chamidło i wyraźnie chciała się wyżyć. Dla mnie dno i metr mułu.
Raczej gustuje w kobietach z klasą może dlatego mam takie zdanie ;).
  • Odpowiedz
@catmeat:
Z pewnością masz rację ten kuc to też idiota, który myślał że będzie zabawny i obraził ją i jej chłopaka ale mimo wszystko bez konkretów i nie w tak chamsko bezpośredni sposób.
  • Odpowiedz
@catmeat: przesada jak dla mnie. Co prawda gościu nie odpuścił po tym jak dowiedział się, że ma chłopaka (beka z tego ogólnie i gardzę), ale to była dopiero jego druga próba :D
Jakby była 5 i nie chciał się odczepić to ok. A tak pewnie zachęcony tym "raczej nie" postanowił spróbować, a ta zrównała go gównem jakby jej całą rodzinę wymordował, niefajnie.
  • Odpowiedz
@PaleRuskieFajki: @konky: Nie mnie oceniać czy sytuacja była taka czy inna, ja tylko widzę, że pokazała że jest orpyskliwa i tyle. Jak do mnie dzwoni Pani konsultantka i wciska mi jakieś najnowsze promoce telefonów na abonament, albo tani kredyt, to nie mówie żeby s---------a, tylko grzecznie odmawiam i proszę by więcej nie dzwoniła.
  • Odpowiedz
Nie rozumiem takich facetów. Dostał odpowiedź, że nie chce się z nim spotkać, a do tego oznajmiła mu, że ma chłopaka a on nadal próbuje. Parwdopodobnie naczytał się w internecie, że dziewczyne trzeba zdobywać, tak długo aż ulegnie. Według mnie za chamsko mu odpowiedziała, ale nie ma sie co dziwić. Pewnie nie jeden kuc w miesiącu próbuje swoich sił w ten sposób, więc mogło to juz zacząć ją irytować.
  • Odpowiedz