Aktywne Wpisy
Ten_spod_piatego +396
Szczerze mówiąc, łudziłem się, że Polska zrobiła krok do przodu. Ale afera z KPO pokazała mi coś zupełnie innego — mentalnie spora część naszego społeczeństwa nadal tkwi na wschodzie.
Pracuję w dużej firmie. Wszystko działa legalnie — pełne ozusowanie, delegacje, faktury, umowy. Myślałem, że to już od dawna standard. Aż tu ostatnio stoję w kolejce do piekarni i widzę, jak kobieta czeka na koleżankę, która przynosi jej… kopertę z wypłatą. Nie „po cichu”,
Pracuję w dużej firmie. Wszystko działa legalnie — pełne ozusowanie, delegacje, faktury, umowy. Myślałem, że to już od dawna standard. Aż tu ostatnio stoję w kolejce do piekarni i widzę, jak kobieta czeka na koleżankę, która przynosi jej… kopertę z wypłatą. Nie „po cichu”,

Qersoui +178
Chciałbym wierzyć, że ta afera będzie gamechangerem i podejście Polaków do bogatych się zmieni, że wzrośnie świadomość klasowa i przedsiębiorcy stracą status bożków. Ale znając życie sprawa przycichnie i za miesiąc ludzie zarabiający minimalną dalej będą kłaść się rejtanem przed opodatkowaniem bogatych,
#kpo #antykapitalizm #januszebiznesu #januszex #kolchoz
#kpo #antykapitalizm #januszebiznesu #januszex #kolchoz

"Raczej nie" to nie to samo co "nie". Dziewczyna zachowała się faktycznie jak chamidło i wyraźnie chciała się wyżyć. Dla mnie dno i metr mułu.
Raczej gustuje w kobietach z klasą może dlatego mam takie zdanie ;).
Z pewnością masz rację ten kuc to też idiota, który myślał że będzie zabawny i obraził ją i jej chłopaka ale mimo wszystko bez konkretów i nie w tak chamsko bezpośredni sposób.
Jakby była 5 i nie chciał się odczepić to ok. A tak pewnie zachęcony tym "raczej nie" postanowił spróbować, a ta zrównała go gównem jakby jej całą rodzinę wymordował, niefajnie.
nie lubię rozmawiać o pogodzie żeby się tylko poznać
R---------a mnie taki p---------e. To jak poznała swojego chłopaka?