Aktywne Wpisy

MonazoPL +112
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta, to polecamy obadać bezwarunkowo darmowy rachunek w Banku Pekao z dodatkowym 400 zł premii na
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta, to polecamy obadać bezwarunkowo darmowy rachunek w Banku Pekao z dodatkowym 400 zł premii na
źródło: 400 zł pekao monazo
Pobierz
PachneImbirem +90
Po wielu latach prób poszłam do lekarza rodzinnego, który podobno tego nie zapisuje.
Zapisał, powiedział że jak mi nie wyjdzie to da mi skierowanie na leczenie bariatryczne.
Trzymajcie kciuki, może teraz się uda.
Kobieta
Zapisał, powiedział że jak mi nie wyjdzie to da mi skierowanie na leczenie bariatryczne.
Trzymajcie kciuki, może teraz się uda.
Kobieta
źródło: 1000022044
Pobierz

Hej mireczki, wraz z koncem sesji chcialbym zaczac uskuteczniac swoje wlasne #odzeradodevelopera , ale w developerce webowej. Docelowo bede chcial stworzyc strone konferencji, ktora poza tym ze ma byc sliczna (。◕‿‿◕。) to przede wsystkim ma umozliwiac dodawanie/usuwanie/modyfikowanie warsztatow ze strony admina i zapisywanie sie na nie ze strony usera (w dwoch wariantach - z dolaczona CVka i bez niej). Dodatkowo jakies aktualnosci, dodawanie logo sponsorow, a tak to tylko statyczne opisy. Python i Django to dobry pomysl do czegos takiego dla newbie? I z waszego doswiadczenia - 3 miesiace porzadnego zapieprzu (czytaj wiecej niz 3h dziennie), ale jednak totalnie od zera ma szanse styknac na stworzenie czegos takiego?
@robber: Tak.
@robber: Jeśli nie ma tam wiele więcej niż napisałeś to jest to wykonalne.
A kwestia ładnej strony... No cóż... Biorąc pod uwagę, że potencjalnie wszystko co możesz potrzebować jest gotowe... (typu np. jakaś
https://docs.djangoproject.com/en/1.8/
Co do Pythona, to niestety nie pomogę, bo to był mój któryś z kolei język programowania, więc nowych rzeczy uczyłem się na bieżąco googlując je sobie.
Staraj się dodawać funkcje pomału, kawałkami - dobrze jest jak najczęściej mieć działający kod. Możesz zacząć od jakiejś strony tutorialowej.
Bootstrap sam w sobie jest dość lekki. Jakiś zestaw stylów na początek potrzebujesz na pewno, pisanie takich rzeczy z palca jest bez sensu, a bez tego strony są brzydkie.
Co do Pythona, jedna przestroga: łatwo odnieść wrażenie, że znasz go już dobrze, po krótkim czasie używania. Tymczasem