Aktywne Wpisy

Ksiega_dusz +278
Dlaczego Izba Lekarska zawsze tak krytykuje zwiększenie limitu miejsc na medycynę i specjalizacje lekarskie
Dla porównania np nigdy nie widziałem by programiści informowali że bootcampy programistyczne mogą źle wpłynąć na branżę IT
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #politechnikarzeszowska #politechnikawarszawska #
Dla porównania np nigdy nie widziałem by programiści informowali że bootcampy programistyczne mogą źle wpłynąć na branżę IT
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #politechnikarzeszowska #politechnikawarszawska #
źródło: IMG_4022
Pobierz
OMGznowuTU +272
Wracam z dwóch banów, jednego po drugim.
Pierwszego bana dostałem za wstawienie obrazka z podcieraniem się ruską trójkolorową szmatą.
Drugiego bana dostałem za to, że gdy wróciłem, to opisałem powód dostania pierwszego bana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak tam, rusofile z
Pierwszego bana dostałem za wstawienie obrazka z podcieraniem się ruską trójkolorową szmatą.
Drugiego bana dostałem za to, że gdy wróciłem, to opisałem powód dostania pierwszego bana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak tam, rusofile z

![3 tys. zł mandatu i 10 pkt karnych dla kierowcy mercedesa. Naganny manewr [FILM]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/24202243bc6a841ba9ad7b6db8e971258e3c25d0681fbf20a1110e3c14bd9ba5,q80.jpg)

Daję to głównie jako ciekawostkę, bo z samego sprzedawania śmieci można zarobić kilkadziesiąt tysięcy zanim tak naprawdę będzie nam potrzebna ta kasa. Szkoda że nie dali tego wcześniej to bym się nie uganiał jak debil za nekkerami za jednym brakującym składnikiem.
#w3protipy #wiedzmin3