Wpis z mikrobloga

@Fitzpatrick: > ja w przyszłości planuję 10 dniowy rejs po morzu Śródziemnym żadne wylegiwanie się po plażach tylko leżaczek z przodu lub z tylu statku obok stoliczek z różnymi ,,napojami'' i czytnik w ręce i tak od portu do portu ;)
planowałeś coś takiego? możesz dać jakiś namiar? brzmi jak moje wymarzone wakacje
  • Odpowiedz
@OvreArdal: miałeś lot bezpośredni z Berlina czy przesiadka we Frankfurcie? Pytam, bo w środę mam lot z Berlina do Frankfurtu. Duże to lotnisko w Berlinie, da się ogarnąć? Trochę się cykam tego we Frankfurcie.
Gdzie zostawiałeś auto w Berlinie?
  • Odpowiedz
@reaper1: leciałem do usa z przesiadka we frankfurcie. Nie da się tam zgubić mimo olbrzymiego lotniska. Wszystko jest rewelacyjnie oznakowane. Musisz sobie tylko sprawdzić czy bramka się nie zmieniła z której będziesz leciał. Zaraz po wyjściu z samolotu będziesz miał ekran i kierujesz się za znakami nad głową:) Jedynie ogarnij po angielsku odloty i przyloty;p
  • Odpowiedz
@OvreArdal: nurkowales juz z instruktorem? Warto bo wpierw Cię zabierają na taka płytka wodę ale potem na takie głębiny i tam byłem trochę wydygany ale rekiny nie atakują ludzi w ogóle
  • Odpowiedz
@OvreArdal: Weź wrzuć tę karynę @owocliczi na czarną listę bo cały czas się pogrąża i spamuje tutaj xD. Zazdrość przemawia przez nią i tyle. Jedyne czym może się pochwalić to wpisami na mirko i tym ŻE MA MAŁY BF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A wam szczęścia i partnerka nie potrzebuje ćwiczeń, wygląda dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@OvreArdal: żona się zgodziła, żebyś jej zdjęcia wrzucał w internety, a szczególnie na mirko, gdzie wiadomo, co będzie (i jest)? Ja bym mojego niebieskiego zabiła za coś takiego.
  • Odpowiedz