Aktywne Wpisy
Samochód pokazuje mi 0% żywotności oleju (bo wymieniałem go lekko ponad rok temu). Aktualnie nie mogę jechać nigdzie i go wymienić. Coś się wielkiego stanie jak tak trochę pojeżdżę? Na serio aktualnie nie mam możliwości zmiany. Ostatnia zmiana oleju 1.11.2023 i zrobione jakieś 6k km. Przewiduję, że dopiero pod koniec listopada będę w stanie zająć się tym olejem.
#samochody #motoryzacja
#samochody #motoryzacja
xfin +24
Nie mam chleba na jutro, wstawał nie będę, więc idzie 23, a ja piekę bułki (。◕‿‿◕。)
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
@ninetyfive: niezła z ciebie specjalistka, jak stwierdzasz takie rzeczy nie znając mojej wagi :]
Witamy w kraju :D
Ps.: Prawdziwe plażowanie TYLKO NA BUDOWIE xD
@OvreArdal: A żonka ma fajno sylwetkę i olsoł po twarzy widać, ze nie ma nadwagi. Ale guwnoburza musi być. B)
Fajnie macie, pozdrawiam Was gorąco. :3
Komentarz usunięty przez autora
@owocliczi: ale mi nie chodzi o kasę i nie jestem cebulakiem. Po prostu z wyglądu tak jakoś mi się skojarzyło. Nie wiedzieć czemu.
Dziś niedziela, idź na spacer, ochłoń, przewietrz się. Życie jest zbyt krótkie i piękne aby zachowywać się w ten sposób. Poza tym jesteś kobietą, a kobiecie nie przystoi tak przeklinać. Zmień nastawienie :) Pozdrawiam.
@coolcooly22: sorry, że poczules się urażony, strzelalam na ślepo :p
@owocliczi: a no widzisz, i wyjechali z kraju cebuli do kraju fiordów zeby z kraju fiordow wyjechac na wysepke ;)
@OvreArdal wszystkiego dobrego na nowej drodze ;-) dbaj o Nią!