Wpis z mikrobloga

@Sinc199: pomysł jak smutne życie musi być ludzi, którzy boldupia o moje komentarze. Tak ich boli, że muszą się wyzywa, obrażając mnie. To jest dopiero festiwal z------a xd

@ninetyfive: niezła z ciebie specjalistka, jak stwierdzasz takie rzeczy nie znając mojej wagi :]
  • Odpowiedz
@owocliczi: Oesu jaki bul d--y xDDDD I btw. z tej perspektywy to ty za dużo oceniać nie możesz. xD
@OvreArdal: A żonka ma fajno sylwetkę i olsoł po twarzy widać, ze nie ma nadwagi. Ale guwnoburza musi być. B)

Fajnie macie, pozdrawiam Was gorąco. :3
  • Odpowiedz
cebulaki myślą, że trzeba być informatykiem za 16k miesięczne zęby wyjechać z kraju cebu

@owocliczi: ale mi nie chodzi o kasę i nie jestem cebulakiem. Po prostu z wyglądu tak jakoś mi się skojarzyło. Nie wiedzieć czemu.
  • Odpowiedz
@owocliczi: Dziewczyno, co Cię interesuje jakaś kobieta? Figurę ma OK, gdyby większość Polek tak wyglądała świat byłby piękniejszy, nie rozumiem zatem skąd tyle jadu w Tobie?! Nawet gdyby była gruba, to co z tego?!
Dziś niedziela, idź na spacer, ochłoń, przewietrz się. Życie jest zbyt krótkie i piękne aby zachowywać się w ten sposób. Poza tym jesteś kobietą, a kobiecie nie przystoi tak przeklinać. Zmień nastawienie :) Pozdrawiam.
  • Odpowiedz