Aktywne Wpisy

adisoniusz +561
Wiem że na wykopie panuje antypieskowa narracja, ale musze sie czymś podzielic. Ostatnio mam w życiu sporo stresów i przygnebienia zwiazanych z remontem i wykańczaniem mieszkania na czym sie kompletnie nie znam, co mnie troche dobija bo uważam że powinienem jednak umiec takie rzeczy. Dodatkowo różowa dociska presje swoimi pomysłami których nie umiem realizować albo robie powoli. I w chwilach szarych myśli mam zawsze tego gluta do którego moge sie przytulić, cieszy
źródło: temp_file7451926763422233535
Pobierz
wy_elementy_jedne +299
źródło: IMG_9153(1)
Pobierz

źródło: comment_DsfvIDn7AA2wxmPd3GqASamqoGu7WFEZ.jpg
Pobierz@owocliczi Dawno tak nie żenadłam czytając czyjeś wypociny. Konto usuń.
Widać, że brzydkie dziewczyny-stulejarki są jeszcze bardziej żenujące niż faceci stulejarze.
Jako zielonka zasądzam żebyś usunęła konto. Po lekturze twoich komentarzy będę musiał wietrzyć pokój z odoru cebuli przez tydzień.
@OvreArdal: ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: comment_UROnTghwEEpjygMR7CvACajwPlgtfDAm.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Idziesz sobie na luzie do bramki z blietu, a jak się coś zmieniło to do bramki z ekranów, których jest pełno. Droga jest tak wytyczona i oznakowanie jest tak kompletne, że nie idzie się zgubić lub źle pójść. Przed wejściem na
@desygnat:
Dzięki za info :)
Dajcie już spokój @owocliczi:, typeczek wrzuca zdj pokazujące opalającą się żonę (bo dobrze wiedział o co chodzi z przesunięciem kadru w lewo) więc dlaczego by nie skomentować jej wyglądu? Ponadto, jeżeli ta mirabelka trenuje to nie dziwię się, że zwróciła uwagę na to, że żona jest otłuszczona.
ROZEJŚĆ SIĘ.
typ ostrej suki? xD nie do końca sobie chyba ze sobą radzisz
pozdro, nawet się nie sil na odpowiedź bo mam w gruncie rzeczy kompletnie w------e na losową osobę z internetu, ale twój sposób wypowiedzi i ilość jadu jaką wypluwasz na