Wpis z mikrobloga

@owocliczi:

Widać, że brzydkie dziewczyny-stulejarki są jeszcze bardziej żenujące niż faceci stulejarze.

Jako zielonka zasądzam żebyś usunęła konto. Po lekturze twoich komentarzy będę musiał wietrzyć pokój z odoru cebuli przez tydzień.
  • Odpowiedz
@reaper1: no ja musiałem praktycznie całe lotnisko w godzinę przejść, za pierwszym razem się udało, ale za drugim o mały włos się spóźniłem bo pierwszy samolot miał opóźnienie ;/

Idziesz sobie na luzie do bramki z blietu, a jak się coś zmieniło to do bramki z ekranów, których jest pełno. Droga jest tak wytyczona i oznakowanie jest tak kompletne, że nie idzie się zgubić lub źle pójść. Przed wejściem na
  • Odpowiedz
ALE GÓWNOBURZA XD
Dajcie już spokój @owocliczi:, typeczek wrzuca zdj pokazujące opalającą się żonę (bo dobrze wiedział o co chodzi z przesunięciem kadru w lewo) więc dlaczego by nie skomentować jej wyglądu? Ponadto, jeżeli ta mirabelka trenuje to nie dziwię się, że zwróciła uwagę na to, że żona jest otłuszczona.
ROZEJŚĆ SIĘ.
  • Odpowiedz
@owocliczi: musisz być bardzo smutnym człowiekiem, poczytałem twoje komentarze, jak tylko możesz to się p------------z i próbujesz sobie chyba podnieść samoocenę albo wyładować się na stronie ze śmiesznymi obrazkami
typ ostrej suki? xD nie do końca sobie chyba ze sobą radzisz

pozdro, nawet się nie sil na odpowiedź bo mam w gruncie rzeczy kompletnie w------e na losową osobę z internetu, ale twój sposób wypowiedzi i ilość jadu jaką wypluwasz na
  • Odpowiedz