Wpis z mikrobloga

@owocliczi: skoncz juz buldupic. Serio Ci sie chce od 3 godzin p-------c od rzezy czepiając się jakiejś nieznanej Ci laski, ze ma nadmiar tluszczu na brzuchu? No ja p------e jest niedziela, ladna pogoda - wyjdz z domu ;)

@OvreArdal: a Tobie to c--j w... nie no ;) Zazdroszcze, ze juz masz wakacje. Ja dopiero w sierpniu dam rade gdzies wyjechac sie byczyc;)
  • Odpowiedz
  • 135
@owocliczi: O BOZE PATRZCIE NA MNIE JAKA JA JESTEM FIT. ALE NIE TAK TYLKO TROCHE FIT, TYLKO TAK W C--J. MUSZE WSZYSTKIM O TYM POWIEDZIEĆ I ZWROCIC KOMUS UWAGE BO NA OKO WIDZE ILE MA BF. TYLKO SALATKI I CIEMNE PIECZYWO, A JAK WYJEZDZAM NAD OCEAN INDYJSKI, TO TYLKO ZEBY POBIEGAC, PRZECIESZ NIE BĘDĘ SIE OPALALA, W WOLNYM CZASIE TYLKO TRENING BO TAKIE HEHE ZBOCZENIE ZAWODOWE.

Idź się powies na
  • Odpowiedz
Przeglądam gorące, widzę fajne zdjęcie... Spodziewałem się gównoburzy w komentach ale nie na taką skalę.
@owocliczi takiej beki nie zapewniają nawet wpisy stulejek pod #pokazmorde, nogi czy dupę różowych pasków. Zdjęcie na plaży = gruba. Gdyby była szczupła = dała d--y za wycieczkę. itd itd

Cokolwiek byś nie napisała jak zajebiste życie prowadzisz, o ile lepsze c---i, brzuch etc. masz, te 20 komentarzy tutaj dowodzi, że ostry syndrom
  • Odpowiedz
@owocliczi Jeżeli 50 osób mówi ci, że to co robisz/piszesz jest słabe (żeby nie pisać bardziej dosadnie), to przynajmniej odrobina pokory nakazywałaby, żeby się nad tym przynajmniej chwilę zastanowić.
  • Odpowiedz