Wpis z mikrobloga

@OvreArdal: szkoda, że tak Ci wpis spaprali.
A powiedz czy warto tam jechać na dłużej? Tak ze 3 tygodnie? Czy po tygodniu można się nudzić?
Sami organizowaliście (przeloty, hotel itp.)? Czy biuro jakieś?
  • Odpowiedz
@owocliczi: znam ten bol. Zawsze swojej mowie ze troche mnie oszukala (byla strasznie szczupla jak zaczynalismy chodzic) Dwa lata po slubie powiedziala mi "jak bede miala konia to schudne"
I co? Kupilismy tego zasranego konia a ona ani nie schudla ani nie przytyla.
3 miesiace temu powiedziala ze bedzie chodzic ze mna na silownie. Zapisala sie, umowa na rok (300$)... byla raz...
  • Odpowiedz
@owocliczi: Nie jestem na tyle nienormalny żeby czytać całą tą jałową dyskusję i w niej racjonalizacje lenistwa czy choćby braku uprawiania sportu, ale powiem tylko tyle, że liczę ze jest więcej takich kobiet jak ty, które dbają o siebie. Jak czytam opinie zapewne zapuszczonych panów/suchoklatesów że kobieta może mieć "ciałko" (bo jakby miała lepszą formę od nich to by wpadli w kompleksy) to potem się tylko nacinam na kobiety, które
  • Odpowiedz
@AgniechaWykopuje: "Ponadto, jeżeli ta mirabelka trenuje to nie dziwię się, że zwróciła uwagę na to, że żona jest otłuszczona."

Tez trenuję i też zwracam uwagę na cudze sylwetki, ale daleka jestem żeby w internetach czy outernetach bez pardonu wyrażać swoją opinię, zwłaszcza jeśli osoba którą oglądam nie jest moim zdaniem zainteresowana.

@NYCBronx: A może wybierz się z nią wspólnie na siłkę? I spróbuj motywować w pozytywny sposób zamiast
  • Odpowiedz