Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +645
Jeden z najbardziej irytujących gatunków człowieka xD Zapytasz takiego:
- Jaka jest twoja ulubiona czekolada?
- Żadna. Zagotuj wodę w czajniku, dodaj dwie łyżki kakao, bakalie, orzechy i masz
- Jaki jest twój ulubiony piłkarz?
- Żaden. Zamiast patrzeć jak inni grają lepiej iść samemu pokopać piłkę
- Mam Rafaello, poczęstujesz się?
- Jaka jest twoja ulubiona czekolada?
- Żadna. Zagotuj wodę w czajniku, dodaj dwie łyżki kakao, bakalie, orzechy i masz
- Jaki jest twój ulubiony piłkarz?
- Żaden. Zamiast patrzeć jak inni grają lepiej iść samemu pokopać piłkę
- Mam Rafaello, poczęstujesz się?
źródło: FD5DCB43-BE11-4459-B948-40F5AF80F50F
Pobierz
runnerrunner +3
Dotychczas używałem Yanosika wiadomo, z wzg na ostrzeżenia o suszarkach i fotoradarach. Mam jednak wrażenie, że mapy google są dokładniejsze i jakoś ogólnie lepiej ogarniają sytuację na drogach.
Niby mapy google też mają ostrzeżenia, ale nie wiem czy też przed suszarkami, fotoradarami itd?
Co lepsze?
#yanosik #mapygoogle #kierowcy #samochody
Niby mapy google też mają ostrzeżenia, ale nie wiem czy też przed suszarkami, fotoradarami itd?
Co lepsze?
#yanosik #mapygoogle #kierowcy #samochody
źródło: temp_file3046532179996608092
Pobierz

JA P------E!!! UDAŁO SIE!!! Kasa bardzo licha (jak to w geodezji) i start od zera jako asystent geodety, ale możliwość zostania zwiększyła się o jakieś milion procent!!! No i będę pracował w zawodzie, więc nie szkoda 4 lat studiów i 4 lat pracy w Polsce. Firma spora, 500 ludzi na etacie, robota po całej Kanadzie.
Aż mi się nie chce wierzyć, bez znajomości, bez doświadczenia w branży w Kanadzie, a jednak. I będę jeździł quadem i jeszcze mi za to zapłącą!!! HUUUUUUURRRRRAAAAAAAA!!!!
@bios16 @InnychNieBylo @themetalowiec
#wygryw #kanada #praca #emigracja #zagranico #pracazagranica
Mozesz tylko powiedziec jakie roczne zarobki masz w kanadzie z tego tytulu? Albo godzinowe? Bardzo mnie ciekawi jak rozni sie to od UK
@gruby007 jestem w albercie, od września na IEC.
@sorek zarobki w porównaniu do tego co miałem to lipa, ale moge sie przemęczyć, żeby tylko dostać stałego rezydenta 20CAD/h + 150% nadgodziny
Gratulacje :)
gratulacje!