Wpis z mikrobloga

@Hardporecorn: @venomik: @blejdy: @kwmaster:
To o to jest wielka afera :D. Przecież to jest wiadome, że zawsze od trailerów gra będzie gorzej wyglądać, chyba że chcą, żeby tylko 5-10% populacji odpaliło grę, już i tak wymagania są całkiem całkiem.

Dzięki za info :D
  • Odpowiedz
@venomik: I tak to nie jest poziom Watch_Dogs jak teraz tak patrzę.

Mi też nie przeszkadza, przynajmniej idzie grę odpalić a nie że muszę od razu wydawać hajs na nową grafikę.
  • Odpowiedz
@PwQt: Aktualnie to nie wiadomo dokładnie jak to wygląda. Ostatnio widziałem porównanie gry z włączonymi i wyłączonymi efektami od nVidii i mam wrażenie, że wszystkie screeny i gameplaye z PC pochodzą z wersji bez włączonych efektów cząsteczkowych nvidii (nagrania z PS4 siłą rzeczy tego nie mają) i dlatego jest taki płacz. Jak we wtorek pojawią się nagrania z jakiś mocnych PC to wtedy dopiero zobaczymy czy jest downgrade, czy nie.
  • Odpowiedz
@wajdzik: No generalnie chyba wszystkie recenzje co wyszły teraz są na PS4. A widziałem już gry, które po patchach dostawały więcej detali, bo optymalizacja była jeszcze lepsza.
  • Odpowiedz
@PwQt: Były gameplaye na YT z PC. Grane na GTX980, ale z wyłączonymi bajerami, bo karta się dławiła podczas nagrywania. Rzekomo na pełnych ustawieniach gra wygląda dużo lepiej.
  • Odpowiedz
@wajdzik: A, te z 2 tygodnie temu. I tak mam preorder ze steelbooczkiem bo jaram się bardziej niż wiedźma na stosie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@PwQt: E tam steelbook ( ͡° ͜ʖ ͡°) do mnie kolekcjonerka leci, ale najbardziej to się mój procek i karta graficzna będą jarały, bo żeby to odpalić musiałbym je podkręcić o jakieś 100 % ;]
  • Odpowiedz
@wajdzik: No ja akurat się mieszczę w minimalnych z kartą graficzną ( ) (radek 7870, ale może po lipcu uda się kupić coś porządniejszego typu 970/R9 290)
  • Odpowiedz