Aktywne Wpisy
nad__czlowiek +14
#programista15k #programista25k #pracbaza #pracait #kryzysit #korposwiat #finanse #zarobki #pieniazki #inwestycje #gielda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
PodniebnyMurzyn +297
Szanowna Pani Jej Ekscelencja Ania Gotuje, to jest dla mnie fenomen nie tylko w skali kulinarnej (każdy przepis bardzo smaczny, postarany i wytłumaczony jak krowie na rowie), ale i ludzkiej. Przepis wstawiony 6 lat temu, a Szanowna Pani Jej Ekscelencja Ania Gotuje wciąż jest w stanie odpowiadać pod praktycznie każdym komentarzem, i nie jakimiś półsłówkami, ale normalnie jak Panbu przykazał. Nie olewa swoich fanów tak jak 99% twórców w internecie, tylko każdemu
Macie wy (którzy nie kupiliście) rozum i godność człowieka? ب_ب
#gry #rpg #crpg #obsidian #baldursgate
Źródło grafiki
@Lookazz: #cebuladeals
Kwestia oszczędności + świadomości, że i tak teraz nie zagram. No to po c--j kupować?
Cenega chyba gdzieś wspominała, że produkcję akurat było ciężko zakupić (fizyczną wersję) u wielu dystrybutorów po premierze, bo nie spodziewali się aż takiego ruchu. Więc dla nich to naturalne, że tego typu produkcje nie zwiastowały sprzedaży idącej
Ale to chyba wciąż nie jest tragedia, ponoć produkcja sprzedaje się lepiej od Divinity: Original Sin (a Larian to bodaj większe studio od Obsidian,
Nie mówiąc już o tym że część ludzi woli GOGa.