Wpis z mikrobloga

Szanowna Pani Jej Ekscelencja Ania Gotuje, to jest dla mnie fenomen nie tylko w skali kulinarnej (każdy przepis bardzo smaczny, postarany i wytłumaczony jak krowie na rowie), ale i ludzkiej. Przepis wstawiony 6 lat temu, a Szanowna Pani Jej Ekscelencja Ania Gotuje wciąż jest w stanie odpowiadać pod praktycznie każdym komentarzem, i nie jakimiś półsłówkami, ale normalnie jak Panbu przykazał. Nie olewa swoich fanów tak jak 99% twórców w internecie, tylko każdemu doradza jak tylko może.

https://aniagotuje.pl/przepis/sernik-z-malinami

#gotujzwykopem #aniagotuje #heheszki
PodniebnyMurzyn - Szanowna Pani Jej Ekscelencja Ania Gotuje, to jest dla mnie fenomen...

źródło: image

Pobierz
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PodniebnyMurzyn ja wolę kwestię smaku bo tam jest chociaż prosty opis przepisu. Ania gotuje to k---a elaboraty emocjonalne pisze i najpierw trzeba się przez to przebić żeby wyłuskać 4-5 prostych kroków w jakich robi się dane danie...
  • Odpowiedz
@PodniebnyMurzyn: jeśli chodzi o kanały kulinarne to głównie obracam się naokoło babisha (chociaż ostatnio rzadziej odkąd się pojawią na swoich materiałach sporadycznie), weissmana, regusea, food emepror i oczywiście mistrz lopez-altz, w polskich raczej nie gustuje.
  • Odpowiedz
@PodniebnyMurzyn: Wydaje mi się że odpisywanie na komentarze nie jest jakiś wielkim trudem, ma swojego bloga i o niego dba. Co w tym nadzwyczajnego? Pytanie retoryczne, wiem że większość tych gwiazd internetu ludzi ma w głębokim poważaniu.
  • Odpowiedz
@Limonene: Dokładnie tak xd - ludzie pytają czy do ciasta czekoladowego z jeżynami można dodać borówki (zupełnie jakby się zastanawiali, że ciasto może być po tym niejadalne) albo pytają czy można upiec zamrożoną rybę bez jej odmrażania
Lasiuk - @Limonene: Dokładnie tak xd - ludzie pytają czy do ciasta czekoladowego z je...

źródło: screenshot.551

Pobierz
  • Odpowiedz
Szanowna Pani Jej Ekscelencja Ania Gotuje wciąż jest w stanie odpowiadać pod praktycznie każdym komentarzem

@PodniebnyMurzyn: przecież to nie jest żadna Pani Ania tylko sztab ludzi, którzy siedzą, odpisują, tworzą przepisy tak, aby były jak najbardziej "dla każdego".
  • Odpowiedz