Czy Git jest rzeczywiście używany tak na co dzień przez programistów którzy robią coś w grupach? I robicie commity przez terminal? Czy jest jakieś środowisko graficzne do tego (widzę że chyba nie ma) albo jakiś lepszy program do pisania kodu w kilka osób? Nie krytykujcie mnie od razu, proszę :P #programowanie #git
@superlogin: na uczelni mówili eclipse, koledzy mówili netbeans, internet mówi intellij :D a niepełna wersja jest bardzo wybrakowana? nie mam wysokich wymagań :D
@rozowypasek: nie wiem, nie używałem community wersji, ale chyba jest dość ok. Jako studentka, możesz chyba korzystać z pełnej wersji za free (pewnie do niekomercyjnego użytku tylko)
Strona główna Allegro na święta 2006, czyli 19 lat temu. Tak, to jest cała strona główna portalu bez żadnych zablokowanych reklam. No i komu kuźwa przeszkadzał taki internet? xD #allegro #internet #webdev #nostalgia #kiedystobylo
#programowanie #git
IntelliJ > Netbeans > ... > gunwo > Eclipse
Ale IntelliJ w pełnej wersji jest płatny. Wart każdego wydanego centa :P.
@rozowypasek: nie wiem, nie używałem community wersji, ale chyba jest dość ok. Jako studentka, możesz chyba korzystać z pełnej wersji za free (pewnie do niekomercyjnego użytku tylko)